
Ρωτήσαμε έναν ασφαλιστή σε ποια εταιρεία θα μπορούσαμε να ασφαλιστούμε για Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (ΜΟΑ) και η απάντηση που μας έδωσε ήταν μία. Eurolife ERB.
του Νίκου Μωράκη
Στην αρχή απορήσαμε. Σκεφτήκαμε κατευθείαν “μα καλά τι προμήθεια του δίνουν και είναι τόσο κάθετος” και γενικά κρατήσαμε τις επιφυλάξεις μας. Από την εμπειρία μας έχουμε μάθει να ακούμε όλες τις εναλλακτικές. Να μας καταθέτει ο Ασφαλιστής 1-2 προτάσεις και μετά να αποφασίζουμε. Αυτό είναι το σωστό. Στην τελική δεν απευθυνθήκαμε σε Ασφαλιστή του agency αλλά σε ανεξάρτητο διαμεσολαβητή.
Μετά όμως κοιτάξαμε και τη συνοπτική περιγραφή παροχών και ασφαλίστρων.
Στην περιγραφή κάλυψης για έναν τριανταπεντάρη με βασική πρόσκαιρη ασφάλιση Ζωής (My Family First) κεφαλαίου 10.000 ευρώ, ηλικία λήξης τα 65 και αναπροσαρμογή ασφαλίστρων 5%, η Μόνιμη Ολική Ανικανότητα που προσφέρει η Εταιρεία μάς εντυπωσίασε.
Γιατί μας εντυπωσίασε;
Με 100.000 ευρώ κεφάλαιο και την ίδια ημερομηνία λήξης (65 έτη) η Eurolife ERB προσφέρει τη χαμηλότερη MOA στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά (από άποψη κόστους) έχοντας υπολογίσει την αναπροσαρμογή ασφαλίστρων στο 10,66%.
Αν λοιπόν υπολογίσουμε πόσο κοστίζει για το συγκεκριμένο ενήλικα συνολικά η κάλυψη (πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής & ΜΟΑ) τότε το ποσό φτάνει στα 78,19 ευρώ το χρόνο καθαρό ετήσιο ασφάλιστρο το οποίο με τις προσαυξήσεις φτάνει τα 87,09 ευρώ!
Ένα ασφάλιστρο που πραγματικά δεν υπάρχει όμοιό του στην Ασφαλιστική Αγορά ακόμα και αν υπολογίσουμε τις προσαυξήσεις σε βάθος δεκαετίας.
Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα Ζωής & Υγείας της Eurolife ERB επικοινωνήστε με έναν Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της Εταιρείας ή υπολογίστε μόνοι σας τα ασφάλιστρά σας μέσω της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (δείτε εδώ)
Σχόλια

Έκλεισε το deal για το Ιασώ
Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Ξεκινάει το MDRT Day 2026
«Και Αν Συμβεί…Πέρα από τη γνώση, What Defines a Professional?» Powered by HFPA »
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: Έξι βραβεία για τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Eurolife FFH: Συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


















