Εκδηλώσεις

H Sofos Insurance Agency στους διακριθέντες στη βράβευση της ERGO

Sofos Insurance Agency A.E.,ERGO

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 η ERGO πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της. Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και με την παρουσία 1.000 περίπου συνεργατών της (εταιρικού και ανεξάρτητου Δικτύου) η ERGO για ακόμη μία χρονιά ανέδειξε τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Η Sofos Insurance Agency A.E. βρέθηκε στα 10 μεγαλύτερα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας γενικών ασφαλίσεων ERGO και βραβεύθηκε για το υψηλό της χαρτοφυλάκιο για 4η συνεχόμενη χρονιά. Η βράβευση έγινε από την κ. Monika Sebold-Bender, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ERGO & τον κ. Στάθη Τσαούση, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO Ελλάδος και Διευθυντή Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, προς τον κ. Σοφό Χρήστο – Πρόεδρος Δ.Σ. Sofos Insurance Agency A.E. και τον κ. Στεφανή Σπύρο – Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου της Sofos Insurance Agency A.E.

Διαβάστε επίσης: ERGO – M. Riess: Πιστεύουμε στους ανθρώπους της ελληνικής αγοράς

Sofos Insurance Agency A.E.,ERGO

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης από την Sofos Insurance Agency A.E. ο κ. Σοφός Γεώργιος – Διευθυντής Οργάνωσης & Underwriting, o κ. Σοφός Θρασύβουλος – Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ο κ. Ηλίας Λαλάκος – Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου και o κ. Χρήστος Μαδιάς – Διευθυντής Υποκαταστήματος Πάτρας όπως επίσης και συνεργάτες.

Στόχος της Sofos Insurance Agency A.E. τα επόμενα χρόνια, είναι να διατηρηθεί η σταθερά ανοδική πορεία της που έχει από το 2013 και έπειτα στην ERGO, τη μεγαλύτερη Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων της χώρας μας. Η συμβολή των συνεργατών της Εταιρείας θα είναι πάντα καθοριστική ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Sofos Insurance Agency στους διακριθέντες στη βράβευση της ERGO! https://www.insurancedaily.gr/h-sofos-insurance-agency-stous-diakrithentes-sti-vravefsi-tis-ergo/