Ασφάλιση Αυτοκινήτου Ειδήσεις & Νέα

H Truck & Cargo Insurance – Samoladas στην έκθεση Frozen Food & Food Logistics


Αποτελεσματικές ασφαλιστικές λύσεις για τα food logistics και την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα θα παρουσιάσει η ομάδα της Truck & Cargo Insurance αυτό το Σαββατοκύριακο στο Metropolitan Expo.

Η Truck & Cargo Insurance – Samoladas σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, την Grant Thornton, το ΕΚΕΤΑ και την Data RC διενεργεί τη 2η Πανελλήνια Έρευνα για την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα, στα μέλη και τους συνεργάτες της, σε συνέχεια της επιτυχημένης προ διετίας 1ης Πανελλήνιας Έρευνας.

Σκοπός της έρευνας είναι να καταγράψει την Γεωγραφία της Αλυσίδας Αξίας στην Ελλάδα. Στo πλαίσιo της έκθεσης FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 17:00 στον συνεδριακό χώρο του Hall 3 ο κ. Γιάννης Σαμολαδάς θα συζητήσει για τα αποτελέσματα της 2ης Πανελλήνιας έρευνας για τα ψυχόμενα logistics “The geography of Greece – Value Chain”


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 17 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Truck & Cargo Insurance - Samoladas στην έκθεση Frozen Food & Food Logistics! https://www.insurancedaily.gr/h-truck-cargo-insurance-samoladas-stin-ekthesi-frozen-food-food-logistics/