Ασφαλιστικές Ειδήσεις

H Truck & Cargo Insurance συμμετέχει στα Supply Chain Awards 2018


Στα Supply Chain Awards 2018 για την πρωτοβουλία της “One Stop Shop Insurance” συμμετέχει η Truck & Cargo Insurance Brokers, έχοντας σαν στόχο να αναδείξει την ολιστική θεώρηση που έχει αναπτύξει στην ασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα βραβεία που συνδιοργανώνονται από το Supply Chain Sales Customer Institute και την Boussias Communication θα διεξαχθούν στις 5 Ιουνίου του 2018, στο κτήμα “Αριάδνη” στην Βαρυμπόμπη, όπου και θα ανακοινωθούν οι εταιρείες που διακρίνονται για την στρατηγική και την καινοτομία τους. Για πρώτη φορά στο πλαίσιο των βραβεύσεων για την εφοδιαστική αλυσίδα εντάσσεται και ο κλάδος της ασφάλισης.

Η Truck & Cargo είναι μέλος του ΣΕΜΑ και εξειδικεύεται τις δύο τελευταίες δεκαετίες στις ασφαλίσεις βαρέων οχημάτων, έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της περισσότερες από 1.000 εταιρείες στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
H Truck & Cargo Insurance συμμετέχει στα Supply Chain Awards 2018! https://www.insurancedaily.gr/h-truck-cargo-insurance-symmetechi-sta-supply-chain-awards-2018/