Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η AIG βραβεύτηκε στα e-volution Awards

AIG

AIG

Η AIG απέσπασε το βραβείο Silver Award στην κατηγόρια “Redesign – Relaunch”, στη διοργάνωση Lighthouse e-volution awards 2016, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στο θεσμό e-volution awards, που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχαν πάνω από 260 εταιρίες, οι οποίες διακρίθηκαν σε διαφορετικές κατηγορίες βραβείων. Σκοπός του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών της ελληνικής αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, σε σχέση με τα αποτελέσματα, την ποιότητα των έργων αλλά και την καινοτομία και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

Ο Μάνος Χειράκης, Head of Direct Marketing της AIG ανέφερε σχετικά: «Σε ένα άκρως απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι ο τομέας της online ασφάλισης αυτοκινήτου, οφείλεις να επενδύεις και να εξελίσσεσαι συνεχώς. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόκτηση του συγκεκριμένου βραβείου, το οποίο μας γεμίζει εκτός από χαρά και υπευθυνότητα για τη συνέχεια, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες μας με στόχο να γίνουμε πιο αποδοτικοί και γρήγοροι στην εξυπηρέτηση μας».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η AIG βραβεύτηκε στα e-volution Awards! https://www.insurancedaily.gr/i-aig-vraveftike-sta-e-volution-awards/