Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβραβεύει «διπλά» τους Συνεργάτες της με ταξίδι σε Βαρσοβία-Κρακοβία

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβραβεύει «διπλά» τους Συνεργάτες της με ταξίδι σε Βαρσοβία-Κρακοβία

Ταξίδι διπλού προορισμού, διπλής επιβράβευσης σε Βαρσοβία και Κρακοβία σχεδίασε και υλοποίησε η ΑΤΕ Ασφαλιστική για τους καλύτερους Συνεργάτες της, που πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους και τις ποιοτικές προϋποθέσεις του σχετικού 4μηνου διαγωνισμού Πωλήσεων.

Έτσι, η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβράβευσε την αύξηση του χαρτοφυλακίου νέων εργασιών   χαρίζοντας στους επιτυχόντες Συνεργάτες της, στις δύο πόλεις-ορόσημα της Πολωνίας ένα μοναδικό ταξίδι 5 ημερών, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε:

  • Περιήγηση στη Βαρσοβία, τη δυναμική πρωτεύουσα της Πολωνίας, με την εκλεπτυσμένη Παλιά Πόλη, το παλιό κέντρο που έχει ανακηρυχτεί μνημείο της Unesco, το μοντέρνο κομμάτι της πόλης με τα αμέτρητα καταστήματα, χώρους τέχνης, εξαιρετικά εστιατόρια, καφετέριες και ατελιέ καλλιτεχνών, την εντυπωσιακή Royal Route με τα υπέροχα παλάτια της και ξενάγηση στο Wilanow Palace τη θερινή κατοικία του Βασιλιά Jan III Sobiesky.
  • Επίσκεψη στο Άουσβιτς, ένα από τα πιο ζωντανά μνημεία και μοναδικό μάθημα ιστορίας.
  • Ξενάγηση στην ωραιότερη πόλη της Πολωνίας την Κρακοβία, μια πόλη κόσμημα, με «τόνους» τέχνης, με θησαυρούς γοτθικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, με τη μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης και την Παλιά Πόλη και το κάστρο της Βαβέλ που συγκαταλέγονται και αυτά στα μνημεία της Unesco.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του ταξιδιού είχαν οι Διευθυντές των δικτύων Πωλήσεων κ. Α. Παπαδόπουλος και Ι. Παπουτσάς, οι οποίοι μεταξύ άλλων φρόντισαν για το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβραβεύει «διπλά» τους Συνεργάτες της με ταξίδι σε Βαρσοβία-Κρακοβία

Το ταξίδι τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Διευθυντής της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Ευστάθιος Τσαούσης. Μάλιστα, το ταξίδι σε Βαρσοβία και Κρακοβία αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για τους Συνεργάτες να ενημερωθούν τόσο από τον κ. Ι. Χατζηιωσήφ όσο και από τον κ. Ε. Τσαούση για τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης που έχουν δημιουργηθεί για την ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως μέλος του ομίλου ERGO – Munich Re. Απευθυνόμενος στους Συνεργάτες της Εταιρείας ο κ. Ε. Τσαούσης τόνισε: «Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως μέλος του Ομίλου της ERGO, έχει περάσει σε μια νέα εποχή σταθερότητας, κύρους, τεχνογνωσίας και ανταγωνιστικότητας, που εγγυάται το όνομα μιας παγκόσμιας ασφαλιστικής δύναμης. Ήδη, εργαζόμαστε εντατικά, ώστε στο επόμενο διάστημα να έχουμε τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας, στο πλαίσιο αμοιβαίου οφέλους. Παράλληλα, με βάση το ανθρώπινο πρόσωπο που αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της ταυτότητας της εταιρίας, συνεχίζουμε πάντα να δημιουργούμε αξία, να είμαστε δίπλα στους πελάτες και στους Συνεργάτες μας, επενδύοντας στην προσωπική επαφή με τον καθένα για την περαιτέρω ανάπτυξη της επαγγελματικής μας σχέσης».

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβραβεύει «διπλά» τους Συνεργάτες της με ταξίδι σε Βαρσοβία-Κρακοβία

Κατά την επιστροφή στην Αθήνα, οι μοναδικές εμπειρίες και θετικές εντυπώσεις του ταξιδιού έδωσαν τη σκυτάλη, στον τρέχοντα διαγωνισμό πωλήσεων (sales rally) που ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2016 και επιβραβεύει τους επιτυχόντες Συνεργάτες σε ένα ταξίδι εμπειριών με προορισμό τη μαγευτική Ελβετία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική επιβραβεύει «διπλά» τους Συνεργάτες της με ταξίδι σε Βαρσοβία-Κρακοβία! https://www.insurancedaily.gr/i-ate-asfalistiki-epivravevi-dipla-tous-synergates-tis-me-taxidi-se-varsovia-krakovia/