Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΕΑΔΕ καλεί σε κινητοποίηση στα γραφεία της NN στις 24 Οκτωβρίου

ΕΑΔΕ

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΔΕ αναφέρει:

“Να λάβετε όλοι μέρος στην κινητοποίηση την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της NN Hellas στη Λ. Συγγρού 198. Τα δικαιώματα που σαν Κλάδος Διαμεσολάβησης πετύχαμε να συμπεριληφθούν  στον  Νόμο 4583/2018 δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα συνεργασιών και  πρέπει να προστατευθούν εξ αρχής.

Η πιστή εφαρμογή του Ν.4583/18, που έγινε με συλλογικές διεργασίες Υπουργείου, Εποπτικής Αρχής, Ε.Α.Ε.Ε. και Ε.Α.Δ.Ε. είναι αναγκαία για την λειτουργία της Ασφαλιστικής Αγοράς, γι’ αυτό και η εναρμόνιση ήδη  αποτυπώνεται στις συμβάσεις ή τα προσαρτήματα που έχουν εκδώσει οι περισσότερες εταιρείες.  

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό μάς δημιουργεί η στάση της Ασφαλιστικής Εταιρείας NN Hellas. 

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις μας, τις προσκλήσεις για απάλειψη καταχρηστικών όρων, τις συναντήσεις σε επίπεδο ΚΕΕΕ, ΕΕΑ και Επιτροπής Διαμεσολαβούντων για  εύρεση  ορθής λύσης  η Διοίκηση της ΝΝ ακολουθεί την τακτική της εμμονής σε μία καταφανώς αυθαίρετη ερμηνεία.

ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4583/18″.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΕΑΔΕ καλεί σε κινητοποίηση στα γραφεία της NN στις 24 Οκτωβρίου! https://www.insurancedaily.gr/i-eade-kalei-se-kinitopoiisi-sta-grafe/