Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι επιπτώσεις από τον κανονισμό προστασίας δεδομένων στη λειτουργία των εταιρειών της ΕΕ

LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY

Η PALLADIAN διοργανώνει το «LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στο N.J.V. Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) και του (ISC)² Hellenic Chapter. Το περιοδικό ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING και το Insurancedaily.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι σημαντικές επιπτώσεις που θα επιφέρει ο γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων στον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επισημαίνεται ότι ο κανονισμός που προβλέπει αυστηρά χρηματικά πρόστιμα για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων, αφορά όλες τις εταιρείες που επεξεργάζονται αρχεία πελατών, προμηθευτών, εργαζομένων και συνεργατών.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης θα έχει το συντονισμό του συνεδρίου.

Διαβάστε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι επιπτώσεις από τον κανονισμό προστασίας δεδομένων στη λειτουργία των εταιρειών της ΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/i-epiptosis-apo-to-geniko-kanonismo-prostasias-dedomenon-sti-litourgia-ton-eterion-tis-ee/