Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι επιπτώσεις από τον κανονισμό προστασίας δεδομένων στη λειτουργία των εταιρειών της ΕΕ

LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY

Η PALLADIAN διοργανώνει το «LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, στο N.J.V. Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) και του (ISC)² Hellenic Chapter. Το περιοδικό ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING και το Insurancedaily.gr είναι χορηγοί επικοινωνίας.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, οι σημαντικές επιπτώσεις που θα επιφέρει ο γενικός κανονισμός για την προστασία δεδομένων στον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επισημαίνεται ότι ο κανονισμός που προβλέπει αυστηρά χρηματικά πρόστιμα για παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων, αφορά όλες τις εταιρείες που επεξεργάζονται αρχεία πελατών, προμηθευτών, εργαζομένων και συνεργατών.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης θα έχει το συντονισμό του συνεδρίου.

Διαβάστε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Το email σας δεν θα προβάλλεται δημοσίως. Τα πεδία με αστερίσκο είναι απαιτούμενα *

two + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι επιπτώσεις από τον κανονισμό προστασίας δεδομένων στη λειτουργία των εταιρειών της ΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/i-epiptosis-apo-to-geniko-kanonismo-prostasias-dedomenon-sti-litourgia-ton-eterion-tis-ee/