Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO αποκτά μετοχές της Thaisri Ασφαλιστικής


Thaisri-ergoΗ ERGO Group, Düsseldorf, εισέρχεται στην ασφαλιστική αγορά στην Ταϊλάνδη αποκτώντας μειοψηφικό μερίδιο 40.26% στην Thaisri Ασφαλιστική από Pailuck Company Ltd., Bangkok.

Εκπρόσωποι των δύο εταιρειών υπέγραψαν συμφωνία αγοράς μετοχών συμφωνόντας να μην αποκαλύψουν την τιμή αγοράς.

Με την εξαγορά, ERGO ενισχύει την παρουσία της στην Ασία ως μία από τις βασικές αγορές της, και συνεχίζει να ακολουθεί τη στρατηγική διεθνούς ανάπτυξης.
Εκτός της ασφάλειας ζωής στην αγορά της Ταϊλάνδης προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες ανάπτυξης: Τα ασφάλιστρα αναμένεται να αυξηθούν κατά 7% ετησίως από το 2016 έως το 2020.

Η αγορά είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα με καθαρή συνδυασμένη αναλογίες στα χαμηλά της δεκαετίας του ’90. Η Thaisri Ασφαλιστική προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων εστιάζοντας στην ασφάλιση οχημάτων και την περιουσία.

Η εταιρεία κατέγραψε έσοδα από ασφάλιστρα € 50.300.000 το προηγούμενο έτος, με κέρδη που ανέρχονται σε  € 8.900.000.

Thaisri απασχολεί περίπου 450 εργαζόμενους σε πάνω από 70 υποκαταστήματα, γραφεία παράγοντες αλλά και άλλα κέντρα παροχής υπηρεσιών σε εθνικό επίπεδο.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η κατοχή μετοχών της Thaisri Ασφάλιση ERGO στα μέλη των ιδρυτικών οικογενειών Panichewa και Srifuengfung θα είναι 40,26 τοις εκατό και 59,74 τοις εκατό, αντίστοιχα.

Το κλείσιμο της εξαγοράς υπόκειται σε κανονιστικές, συνήθεις εγκρίσεις για συναλλαγές αυτού του είδους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO αποκτά μετοχές της Thaisri Ασφαλιστικής! https://www.insurancedaily.gr/i-ergo-apokta-metoches-tis-thaisri-asfalistikis/