Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ERGO επιβραβεύει τα στελέχη της Πειραιώς

ergo-logo-insurancedaily

ergo-piraeusΗ στρατηγική συνεργασία των δύο ισχυρών Ομίλων ERGO και Τράπεζα Πειραιώς στο χώρο του Bancassurance έχει στεφθεί με επιτυχία, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στα συμβαλλόμενα μέρη. Η ERGO, θέλοντας να επιβραβεύσει τους συνεργάτες της του δικτύου Bancassurance που ξεχώρισαν για την επιτυχία τους στους παραγωγικούς στόχους που είχαν τεθεί την περασμένη χρονιά, διοργάνωσε ένα ακόμη αξέχαστο ταξίδι στη μαγευτική Αγία Πετρούπολη.

Πολύ κοντά στα σύνορα της Βορειοδυτικής Ρωσίας με τη Φινλανδία, στο σημείο που ο ποταμός Νέβα εκβάλλει στη Βαλτική Θάλασσα, κτισμένη επάνω σε ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, η Αγία Πετρούπολη, δεν θα μπορούσε παρά να μαγέψει τους νικητές του Ετήσιου Διαγωνισμού Πωλήσεων της ERGO που είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα τετραήμερο γεμάτο από πρωτόγνωρες εικόνες αλλά και εκπλήξεις.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα του ταξιδιού οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την περιήγησή τους στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης, στους εντυπωσιακούς δρόμους και τα κανάλια της και θαύμασαν έτσι την μοναδική μεγαλούπολη στον κόσμο η οποία έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO ως μνημείο αρχιτεκτονικής και πολιτισμού. Τις επόμενες ημέρες το γκρουπ ξεναγήθηκε σε μερικά από τα πιο διάσημα μνημεία της πόλης, όπως το επιβλητικό μουσείο Ερμιτάζ, το οποίο φιλοξενεί πλούσιες συλλογές από ρωσικά και όχι μόνο έργα τέχνης και αποτελείται από συνολικά έξι κτίρια, με μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο το Χειμερινό Ανάκτορο της Αγίας Πετρούπολης, πρώην οικία των Τσάρων. Αξέχαστη θα μείνει σε όλους και η επίσκεψη στα Καλοκαιρινά Ανάκτορα της Αικατερίνης, γνωστά για τη μεγαλοπρέπεια αλλά και την υπερβολή τους. Χτισμένα ανάμεσα σε πολυάριθμα παλάτια και πάρκα, αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ιστορικά μνημεία της εποχής του 18ου αιώνα.

Το ταξίδι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με την εκδήλωση -έκπληξη που διοργανώθηκε σε ένα από τα ιστορικά παλάτια της Αγίας Πετρούπολης. Εκεί οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μια ιδιωτική παράσταση μπαλέτου και απόλαυσαν το δείπνο που ακολούθησε υπό τους μελωδικούς ήχους τζαζ μουσικής μπάντας.

Το ταξίδι της Αγίας Πετρούπολης τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη και των δύο Διοικήσεων, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στενή συνεργασία των δύο οργανισμών σε όλα τα επίπεδα. Από την πλευρά της ERGO, ο κος Στάθης Τσαούσης, Μέλος του Δ.Σ. και Δ/ντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, αφενός μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό και τις προσωπικές ευχές του κου Θεόδωρου Κοκκάλα, CEO Ελλάδας και Τουρκίας της ERGO, ο οποίος λόγω έκτακτων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, αφετέρου δε ευχαρίστησε τόσο το ανθρώπινο δυναμικό του δικτύου για την επίμονη προσπάθειά του και τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της περσινής χρονιάς, όσο και τη Διοίκηση του Ομίλου Πειραιώς για τη συμβολή της στην επιτυχημένη συνεργασία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ERGO επιβραβεύει τα στελέχη της Πειραιώς! https://www.insurancedaily.gr/i-ergo-epibrabeyei-ta-stelexi-tis-trapeza/