Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική φωταγωγεί & στολίζει τη Λ. Συγγρού


Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Υιοθέτησε την πόλη σου” η Εθνική Ασφαλιστική είναι μια από τις 19 επιχειρήσεις που συμμετέχουν φέτος τα Χριστούγεννα στον στολισμό της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα η μεγαλύτερη Ασφαλιστική της χώρας αναλαμβάνει να στολίσει το τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού μεταξύ Αγίου Σώστη και Κόμβου Καλλιρρόης. Μια προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων να αποδείξει ότι ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας μπορούν να συνεργάζονται, να συνδημιουργούν και να είναι βασικοί πυλώνες των αλλαγών που χρειάζεται η πόλη.

Οι υπόλοιπες εταιρείες και ιδρύματα που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία είναι το “Ίδρυμα Ωνάση” που έχει αναλάβει τη Βασιλίσσης Σοφίας από το υψος του Hilton μέχρι την πλατεία Συντάγματος και την Πανεπιστημίου, η “Protergia” τον στολισμό και την εγκατάσταση του στην Ερμού, στην Ακαδημίας και την Φιλελλήνων, ο “Όμιλος ΟΤΕ” τη Σταδίου, η “Παπαστράτος” τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, η “ΔΕΗ” την Χαλκοκονδύλη και τη 3η Σεπτεμβρίου, η “Aegean” τη Σκουφά και τη Κανάρη, η “nrg” την Αμαλίας, η “Εθνική Τράπεζα” τη πλατεία Κοτζιά και την Αθηνάς, ο “Παναθηναίϊκός ΑΟ” τη φωταγώγηση της Αλεξάνδρας, η “Ionian Hotel Enterprises SA” τη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton μέχρι τη Λ. Αλεξάνδρας και η “Πειραιώς Real Estate και Picar” τη Βουκουρεστίου στο τμήμα μεταξύ Σταδίου και Πανεπιστημίου. Όσον αφορά τις πλατείες της πόλης την Ομόνοια αναλαμβάνουν να στολίσουν οι εταιρείες “Athens Tiare Hotel”, “ATTIKA ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ”, “Hondos Center” και “Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας”, την πλατεία Καραϊσκάκη τα ξενοδοχεία “Wyndham Grand Athens”, “Wyndham Athens Residence” και “K29” και τέλος την πλατεία Αγίας Ειρήνης η “Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Εθνική Ασφαλιστική φωταγωγεί & στολίζει τη Λ. Συγγρού! https://www.insurancedaily.gr/i-ethniki-asfalistiki-fotagogei-stoli/