Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Ευρώπη ΑΕΓΑ Ασφαλίζει την Εθνική Αντιπροσωπεία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014»

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Στην Ευρώπη ΑΕΓΑ εμπιστεύθηκε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την ασφάλιση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους ΧΧΙΙ Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «SOCHI 2014», οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στη Ρωσία, από τις 7 έως τις 24 Φεβρουαρίου.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, παρέχει κάλυψη στα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, έχει διάρκεια από τις 1/2/2014 έως τις 26/2/2014, ενώ στις παροχές του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ασφάλιση των αθλητών και συνοδών για κινδύνους όπως Θάνατο από ατύχημα, Μόνιμη Ολική /Μερική Ανικανότητα από ατύχημα, Ιατροφαρμακευτικά και Νοσοκομειακά έξοδα από ατύχημα.

Σημειώνεται ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εμπιστεύεται την Ευρώπη ΑΕΓΑ για τη σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ευρώπη ΑΕΓΑ ανέλαβε την ασφάλιση της ομάδας που συνόδευσε την Ολυμπιακή Φλόγα, κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας για τους φετινούς Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην Ευρώπη ΑΕΓΑ είναι επίσης ασφαλισμένα τα περιουσιακά στοιχεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ολυμπιακό κολυμβητήριο, οι εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία και το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη ΑΕΓΑ, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, αναφερόμενος στο νέο συμβόλαιο της εταιρείας με την ΕΟΕ δήλωσε ότι, «η συνεχής εμπιστοσύνη που επιδεικνύει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ευρώπη ΑΕΓΑ, αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση του κύρους και της φερεγγυότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία, ενώ επιβεβαιώνει και, κατά μια έννοια, επιβραβεύει την υγιή ανάπτυξή της στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης».

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Ευρώπη ΑΕΓΑ Ασφαλίζει την Εθνική Αντιπροσωπεία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014»! https://www.insurancedaily.gr/i-evropi-aega-asfalizi-tin-ethniki-ant/