Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΕΥ Ελλάδος προχωρά σε αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με τον Κρις Αμιράλης


Στην ΕΥ Ελλάδος, γνωρίζουμε ότι, για να καταφέρουμε να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο εργασιακό κόσμο, χρειαζόμαστε στο πλευρό μας τους καλύτερους συνεργάτες. Σε αυτό το πλαίσιο, καλωσορίζουμε τον Κρις Αμιράλη ως αποκλειστικό Στρατηγικό Συνεργάτη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Κρις Αμιράλης θεωρείται πρωτοπόρος στο κομμάτι των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, με εμπειρία άνω των 30 ετών, έχοντας συνεργαστεί με ηγετικές ομάδες για την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους στόχων. Παράλληλα, έχει διεθνή πολυετή εμπειρία στη συνεργασία με Διοικητικά Συμβούλια και ανώτατες διοικητικές ομάδες, υλοποιώντας έργα οργανωσιακού μετασχηματισμού, έχοντας συμβάλει και στην δημιουργία του Non-Executive Directors’ Club στην Ελλάδα το 2016.

Ο Κρις Αμιράλης θα συμβάλει στο έργο της ομάδας των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, προσφέροντας την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του γύρω από θέματα Διοικητικού Συμβουλίου και ανώτατης διοίκησης, καθώς και οργανωσιακού μετασχηματισμού, επιχειρηματικού προγραμματισμού, καθώς και στη διαμόρφωση στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η κα Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικών Μετασχηματισμών της ΕΥ Ελλάδος, δηλώνει: «Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίζουμε ως στρατηγικό συνεργάτη τον Κρις Αμιράλης, ο οποίος, με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του, θα συμβάλει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος.

H εμπειρία του στη συνεργασία με Διοικητικά Συμβούλια, θα συμβάλει στη στρατηγική μας προτεραιότητα ενίσχυσης της ανώτατης διοίκησης, ενώ θα συνδράμει στο έργο του διοικητικού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που απαιτείται για τη νέα εποχή».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΕΥ Ελλάδος προχωρά σε αποκλειστική στρατηγική συνεργασία με τον Κρις Αμιράλης! https://www.insurancedaily.gr/i-ey-ellados-prochora-se-apokleistiki-s/