
Αρκετές εταιρείες της ασφαλιστικής βιομηχανίας μηνύουν οι Foo Fighters, διεκδικώντας αποζημιώσεις για συναυλίες που ακυρώθηκαν στην περιοδεία τους στην Ευρώπη το 2015. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό μέσο «The Guardian» το group μηνύει μεταξύ άλλων τους Lloyd’s του Λονδίνου, πολλές ασφαλιστικές και τη μεσιτική εταιρεία Robertson Taylor, που έκλεισε τα συμβόλαια.
Θυμίζουμε ότι το γκρουπ ακύρωσε τις προγραμματισμένες παραστάσεις στο Wembley Stadium και στο Murrayfield στο Εδιμβούργο μετά από ατύχημα του Dave Grohl επί σκηνής. Στη συνέχεια τέσσερις συναυλίες – στο Τορίνο, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι και τη Λυών – επίσης ακυρώθηκαν μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοέμβριου στη Γαλλία.
Η μπάντα ισχυρίζεται ότι η μεσιτική εταιρεία δεν τους ενημέρωσε ότι θα επηρέαζε αρνητικά την αξίωσή τους ο προγραμματισμός τριών νέων συναυλιών στη Βρετανία, καθώς από τις ασφαλιστικές θεωρήθηκε ότι αποτέλεσαν επαναπρογραμματισμό των συναυλιών που είχαν ακυρωθεί.
Σχόλια

Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
Ξεκινάει το MDRT Day 2026
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έκτακτη «ένεση» άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό Κεφάλαιο

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά


















