Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά να προστατευτούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές

Problem Solving,Close up view on hand of business woman stopping falling blocks on table for concept about taking responsibility.

Το γραφείο τύπου της ΓΣΕΒΕΕ μας κοινοποίησε την παρακάτω επιστολή με τίτλο: Προστασία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από τις μη σύννομες ενέργειες της ΝΝ Hellas

Η ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου για την προστασία, προάσπιση και ενίσχυση των ΜμΕ και των αυτοαπασχολούμενων στηρίζει τις ενέργειες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων σχετικά με την σύμβαση που έχει καταρτίσει η ασφαλιστική εταιρία ΝΝ Hellas με το αποκλειστικό της δίκτυο, όπου δεν αποτυπώνεται ευκρινώς αυτό που ορίζει η νομοθεσία (Ν. 4583/2018) για την υποχρέωση καταβολής προμηθειών 3 έτη μετά από ενδεχόμενη λήξη της συνεργασίας με οποιονδήποτε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Διαβάστε επίσης:Τι λέει η ΝΝ για την επιστολή του ΕΕΑ

Καλούμε την ΝΝ Hellas να τηρήσει την ελληνική νομοθεσία και να μην προβαίνει σε ενέργειες που δημιουργούν εύλογες αντιδράσεις και θα οδηγήσουν και σε περαιτέρω ενέργειες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΓΣΕΒΕΕ ζητά να προστατευτούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές! https://www.insurancedaily.gr/i-gsevee-zita-na-prostateytoyn-oi-asfa/