Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εκπαιδεύει

Intersalonika ktirio

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια επαναπιστοποίησης που διοργάνωσε το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31/03/2019.

Γράφει ο Διευθυντής τού Εκπαιδευτικού Κέντρου κ.Δημήτριος Βαρσάμης

Η αθρόα συμμετοχή των 400 και πλέον συνεργατών και μη, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, έδειξε ότι η ανάγκη για γνώση δεν αποτελεί υποχρέωση κάλυψης του θεσμικού πλαισίου, αλλά γίνεται η ίδια θεσμός, όταν μάλιστα επαναλαμβάνεται ολοένα αυξανόμενη για 5η συνεχή χρονιά. Από την πρώτη εβδομάδα ανακοίνωσης τού εκπαιδευτικού προγράμματος εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμες θέσεις για τα σεμινάρια και άμεσα οργανώθηκε επανάληψή τους, την επόμενη ημέρα της Κυριακής. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του ασφαλιστικού κόσμου γέμισε ασφυκτικά και τις δύο ημέρες την αίθουσα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Ιντερσαλόνικα

Σάββατο 30/03/2019. Χαιρετισμός και καλωσόρισμα από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιαννιώτη Κωνσταντίνο

Από το πρωί του Σαββάτου και δύο ώρες πριν ξεκινήσουν τα σεμινάρια, συνεργάτες από την Θεσσαλονίκη και από όλη την Βόρεια Ελλάδα είχαν αρχίσει να καταφθάνουν και να κάνουν την εγγραφή τους στην Γραμματεία των σεμιναρίων. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι με συνέπεια, στωικότητα και επαγγελματισμό παρακολούθησαν άκοπα, όλη την ημέρα, την θεματολογία των σεμιναρίων που αφορούσε το «Τυπώνω Πληρώνω ασφαλίσεων Πυρός» και το νέο ευρωπαϊκό κανονισμό για τα Προσωπικά Δεδομένα. Τα σεμινάρια και τις δύο ημέρες συνοδεύτηκαν το μεσημέρι με ένα ελαφρύ ευχάριστο γεύμα, ενώ τα ενδιάμεσα διαλείμματα για καφέ τόνωσαν το ενδιαφέρον των παρισταμένων.

Τα σεμινάρια χαιρέτησε και παρακολούθησε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κ. Κωνσταντίνος Γιαννιώτης. Οι εισηγήσεις είχαν το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο από άτομα της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, όπως ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Ιγγλεζάκης και συνδυάστηκαν με την  πρακτική διάσταση που έδωσαν δοκιμασμένα και έμπειρα στελέχη της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Όλοι οι συμμετέχοντες, αργά το απόγευμα, έχοντας ολοκληρώσει και την δοκιμασία κατανόησης, αποχωρούσαν με το αίσθημα εμπιστοσύνης που νιώθουν στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και εκφράζοντας ένα απλό ευχαριστώ για την φιλοξενία και τις απλές και πρακτικές λύσεις που τους προτείνουμε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Το ταξίδι αυτό της εκπαίδευσης μόλις ξεκίνησε και ακολουθούν οι επόμενοι προορισμοί σε όλη την Ελλάδα.
Παράλληλα και από τον προσεχή Μάιο 2019 αρχίζουν τα Πανελλήνια Συνέδρια Συνεργατών τού Ομίλου, που θα πραγματοποιηθούν σε οκτώ (8) Διαμερισματικές περιοχές της χώρας. «Νοιαζόμαστε για σας», είναι το σύνθημα τού Ελληνικού Ομίλου Επιχειρήσεων και το αποδεικνύει έμπρακτα και συνεχώς.

Ιντερσαλόνικα

Η παραγωγή των ζυμαρικών ξεκίνησε

Εταιρική Κοινωνική Αλληλεγγύη

Τις θερμές του ευχαριστίες απέστειλε εγγράφως ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, για την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στην Δυτική Θεσσαλονίκη.
Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής, «οι Διπλά Ωφελούμενοι» του Συλλόγου, γνώρισαν την τέχνη της παρασκευής Ζυμαρικών και της Άλεσης σπόρων για την παρασκευή ψωμιού, μέσα από την εξαιρετική φιλοξενία των εξειδικευμένων Στελεχών που εργάζονται στον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και τους προσφέρθηκαν τα εκλεκτά φυσικά προϊόντα τής επωνυμίας «ΓΕΒ».

Γράφει ο Διευθυντής της Εμποροτεχνικής (ΓΕΒ) ΑΕ κ.Νίκος Τσικούρης

«Δράσεις τέτοιου είδους είναι πολύ σημαντικές για την κοινωνικοποίηση των ωφελουμένων», δήλωσε η Ψυχολόγος του Συλλόγου και συμφωνούμε απόλυτα, επειδή πιστεύουμε ότι είναι Δράσεις Σημαντικές, από Σημαντικές Εταιρίες με Ανθρώπινο Πρόσωπο στην χώρα μας.

«Πόσο χαριτωμένος είναι ο άνθρωπος όταν είναι άνθρωπος», είπε και δίδαξε ο φιλομακεδόνας φιλόσοφος Μένανδρος από την αρχαία Αθήνα. Και εμείς από την Ανθρώπινη και Αληθή Μακεδονία το υλοποιούμε.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εκπαιδεύει! https://www.insurancedaily.gr/i-intersalonika-ekpedevi/