Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι κορυφαίοι σύμβουλοι της MetLife στην Αυστραλία

australia

australia

Ένα μοναδικό ταξίδι στην μακρινή Αυστραλία προσφέρει η MetLife στους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της. Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της που θα επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο πλαίσιο των ετήσιων στόχων πωλήσεων να ταξιδέψουν εκεί για να συμμετέχουν στο Περιφερειακό Συνέδριο EMEA 2017.

Στόχος της MetLife είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους της ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους, προσφέροντάς τους πάντοτε μοναδικές εμπειρίες. Η ενέργεια εντάσσεται στο μόνιμο και διαρκώς ενισχυόμενο πρόγραμμα ανάπτυξης των στελεχών και του δικτύου της μέσα από παροχή ευκαιριών και κινήτρων για επαγγελματική εξέλιξη και προσωπική ικανοποίηση. Η MetLife εφαρμόζει στην πράξη δοκιμασμένες πολιτικές που εμπνέουν και κινητοποιούν το πολυτιμότερο στοιχείο της, που είναι οι άνθρωποι, ώστε να αποκτούν ικανότητες για επιδίωξη υψηλότερων στόχων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, οι επιτυχόντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πόλη του Σίδνεϊ, να περιηγηθούν την περίφημη Ηarbour Bridge, την Όπερα του Σίδνεϊ, σήμα κατατεθέν της πόλης, αρχιτεκτονικό αριστούργημα και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Επίσης θα γιορτάσουν την επιτυχία τους στους πιο αριστοκρατικούς χώρους της πόλης.

Για τους κορυφαίους συνεργάτες το ταξίδι ωστόσο δεν σταματά εκεί. Όσοι από τους συμμετέχοντες καταφέρουν να επιτύχουν την ανώτατη διάκριση σε παραγωγικό επίπεδο, τη συμμετοχή στο συνέδριο President’s Circle της Εταιρείας, θα συνεχίσουν με ταξίδι στο νησί Hayman, ένα ιδιωτικό νησί-θέρετρο με υπέροχες παραλίες και καταγάλανα νερά, ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά θαύματα του κόσμου. Επιπλέον, η Εταιρεία θα προσφέρει μια ακόμα ξεχωριστή εμπειρία: να επισκεφτούν το Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, Great Barrier Reef, τον μεγαλύτερο στον κόσμο που αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας και περιπέτειας.

Για μια ακόμα φορά, η MetLife θέτει νέους, φιλόδοξους στόχους, τους οποίους υλοποιεί μέσα από πρωτότυπες πρακτικές που φέρνουν αποτελέσματα,  αλλά δημιουργούν και εμπειρίες για το ανθρώπινο δυναμικό της. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της και παρά τις αντικειμενικά πιεστικές συνθήκες λόγω της οικονομικής συγκυρίας, η εταιρεία επιλέγει να αναμετρηθεί με καινούργιες προκλήσεις. Αυτό συμβάλει ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία, που διευρύνει τον Ηγετικό της ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, δικαιώνει τις προσδοκίες των ανθρώπων της και της επιτρέπει να προσελκύει σύγχρονους και φιλόδοξους συνεργάτες.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι κορυφαίοι σύμβουλοι της MetLife στην Αυστραλία! https://www.insurancedaily.gr/i-koryfei-symvouli-tis-metlife-stin-afstralia/