Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η κουλτούρα του διαμοιρασμού γνώσεων και η σχέση με τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο του MDRT στο Μαϊάμι


Στην ενίσχυση της ποιοτικής σχέσης με τον ασφαλισμένο και την ανθρωποκεντρική προσέγγισή του από τον ασφαλιστή εστίασε το φετινό συνέδριο του MDRT που έγινε στο Μαϊάμι από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.

Υπολογίζεται ότι συνολικά συμμετείχαν από 72 χώρες 12.000 σύνεδροι, ενώ από την Ελλάδα έδωσαν το παρόν 26 συμμετέχοντες και 12 από την Κύπρο.

Η δυναμική της ελληνικής ομάδας είχε ενισχυθεί με τη συμμετοχή δέκα νέων μελών. Ομιλία με θεματική “Πώς θα αποκτήσεις την κουλτούρα του νικητή” πραγματοποίησε η κ. Σοφία Ζερβουδάκη στο connection zone και ο Κυριάκος Χατζηστεφάνου, που μίλησε στην κεντρική σκηνή σε 12.000 άτομα για το “Φιλότιμο”.

Τάσος Χατζηθεοδοσίου και Dr. Sanjay Tolani

Σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης ήταν η κ. Σπυριδούλα Βελόνα λόγω της μακρόχρονης συμμετοχής της στο θεσμό του MDRT.

Μιχάλης Παπαμιχαήλ Στέλιος Πατσιάς και Κατερίνα Χαραλαμπίδου

Όπως εξηγεί ο κ. Κάρολος Μαρκουίζος, Country Chair της MCC Greece, “το βασικό συστατικό επιτυχίας του MDRT είναι η κουλτούρα του διαμοιρασμού εμπειριών, γνώσεων και τεχνικών. Οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στο MDRT δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις όταν ένας συνάδελφος τους ζητάει την γνώμη και τη συμβουλή τους. Επί του προκειμένου θέλω να σας μεταφέρω μία προσωπική εμπειρία. Στο φετινό συνέδριο παρευρέθηκε και ένας ασφαλιστής με μεγάλη παραγωγή στη Μεγάλη Βρετανία. Τον ρώτησα για μία συνεργασία που έκανε με μία εταιρεία στην οποία κλήθηκε να εκπαιδεύσει τους καλύτερους της ασφαλιστές. Του ζήτησα να μου δώσει τα δέκα βασικά σημεία στα οποία αναφερόταν στην εκπαίδευση που έκανε και εκείνος μου έστειλε ένα πολυσέλιδο κείμενο με τα βασικά βήματα. Αυτή είναι η κουλτούρα του ΜDRT”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η κουλτούρα του διαμοιρασμού γνώσεων και η σχέση με τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο του MDRT στο Μαϊάμι! https://www.insurancedaily.gr/i-koyltoyra-toy-diamoirasmoy-gnoseon/