Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Lemonade πουλάει τα πρώτα της συμβόλαια στη Γερμανία


Η Lemonade μπήκε και επίσημα στην Ευρώπη όπου έχει ήδη διαθέσει συμβόλαια κατοικίας χωρίς μεσάζοντες.

H εταιρεία που ιδρύθηκε από τους βετεράνους τεχνολογίας Daniel Schreiber και Shai Wininger λειτουργεί με βάση το μοντέλο της συνεργατικής οικονομίας και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης.

Ξεκίνησε την ασφάλιση ιδιοκτητών και ενοικιαστών σπιτιού στη Νέα Υόρκη στα τέλη του 2016 και υπήρξε από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ασφαλιστικές εταιρείες από τότε.

Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα που παρέχει το Policy 2.0 ένα σύντομο, κατανοητό και με διαφάνεια συμβόλαιο που σχεδιάστηκε για απλούς ανθρώπους και όχι για δικηγόρους.
“Επιλέξαμε τη Γερμανία για τον πρώτο διεθνή σταθμό, διότι συνδυάζει την παραδοσιακή ασφάλιση με τον ψηφιακό καταναλωτή”, δήλωσε ο Shai Wininger, συνιδρυτής της Lemonade. “Η ασφαλής, άμεση, διαφανής, οικονομικά προσιτή και καθοδηγούμενη από τo κοινό καλό ασφάλιση έχει παγκόσμια απήχηση γι ‘αυτό και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε σε πολλές άλλες χώρες τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια”.

Η Lemonade εισέρχεται στη γερμανική αγορά σε συνεργασία με την AXA Germany. “Η επανεξέταση της ασφάλισης από την πλευρά του πελάτη είναι το κλειδί για την αποστολή μας. Ως εκ τούτου, η AXA προωθεί περισσότερο από ποτέ την καινοτομία. Η συνεργασία μας με την Lemonade γίνεται στο παλίσιο της στρατηγικής μας στην αντασφάλιση”, δήλωσε ο Alexander Vollert, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Γερμανίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Lemonade πουλάει τα πρώτα της συμβόλαια στη Γερμανία! https://www.insurancedaily.gr/i-lemonade-poylaei-ta-prota-tis-symvolaia-sti/