Ειδήσεις

Η Prime Marine Management επιλέγει την SQLearn για τις εκπαιδευτικές της ανάγκες

prime-sqlearn

H SQLearn είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Prime Marine Management επέλεξε το καινοτόμο e-learning σύστημα της εταιρείας για να ενισχύσει την ηλεκτρονική της εκπαίδευση σε θάλασσα και ξηρά. Η Prime Marine Management χρησιμοποιεί τη σουίτα εξειδικευμένων υπηρεσιών της SQLearn για τη ναυτιλία σε στόλο 40 πλοίων.

Ο κ. Φώτης Καμπέρης, Training Manager της Prime Marine Management, αναφέρει: «Το e-learning σύστημα της SQLearn παρέχει μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα στην επικαιροποίηση, αποθήκευση, παρακολούθηση και διαχείριση των ηλεκτρονικών εκπαιδεύσεων των ναυτικών, συμπεριλαμβανομένων των δικών τους custom εκπαιδευτικών προγραμμάτων. H SQLearn έχει κάνει μία εξαιρετικά επαγγελματική δουλειά στην παροχή custom μαθημάτων ηλεκτρονικής εκπαίδευσης με βάση το υλικό και το σενάριο της Prime».

Η SQLearn είναι η πρώτη που χρησιμοποίησε το e-learning για την ανάδειξη της εκπαίδευσης στη ναυτιλία με ευέλικτες, διαδραστικές και ανακλαστικές τεχνολογίες. Το Dolphin System, ένα διαδικτυακά προσβάσιμο σύστημα e-learning ειδικά σχεδιασμένο για ναυτιλιακές εταιρείες, παρέχεται μέσω hardware για εκπαίδευση εν πλω, ενώ η εγκατάσταση στη στεριά επιτρέπει στον υπεύθυνο της εκπαίδευσης να διαχειρίζεται και να παρακολουθεί τη διαδικασία εκπαίδευσης για όλο το στόλο, σε πραγματικό χρόνο. Το Dolphin Library αποτελείται από διαδραστικά μαθήματα e-learning που καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών. Τα μαθήματα e-learning βασίζονται σε θέματα της STCW που καλύπτουν απαιτήσεις σε επίπεδο εθνικό, διεθνές και σημαίας.

Επιπλέον, η Prime Marine Management χρησιμοποιεί το Resilient Dolphin της SQLearn, μία βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών μαθημάτων που διατίθεται στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης Resilience, ώστε να βελτιωθεί η ικανότητα του πληρώματος να διαχειρίζεται στρεσογόνες προσωπικές ή επαγγελματικές προκλήσεις ή γεγονότα και να λαμβάνει αποτελεσματικές αποφάσεις.

Ο κ. Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn, σχολιάζει: «Προσβλέπουμε στη συνέχιση της καλής μας συνεργασίας με την Prime Marine Management. Μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος e-learning, παρέχουμε ένα σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο βελτίωσης της ασφάλειας εν πλω και της διαχείρισης κινδύνων, καθώς η εκπαίδευση συμβάλλει στον εντοπισμό, την κατανόηση και την εξάλειψη των κινδύνων».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Prime Marine Management επιλέγει την SQLearn για τις εκπαιδευτικές της ανάγκες! https://www.insurancedaily.gr/i-prime-marine-management-epilegei-tin-sqlearn-gia-tis-ekpaideyt/