Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι συνεχόμενες απεργίες στην Εθνική ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους 


Σε διελκυστίνδα μεταξύ της Εθνικής Ασφαλιστικής και των εργαζομένων έχει εξελιχθεί η πώληση της Ασφαλιστικής και ο διαχωρισμός της από την Τράπεζα. Οι διαδικασίες για την πώληση της Εταιρείας εξελίσσονται με τις πληροφορίες να θέλουν ως τους δύο πιο πιθανούς επενδυτές τη Fosun και την Κοινοπραξία Κάλαμος-Exingroup.

του Νίκου Μωράκη

Ωστόσο μέσα στο κλίμα που διαμορφώνεται και τις συνεχόμενες απεργίες των εργαζομένων στην εξυπηρέτηση των συμβολαίων και τις εγκρίσεις καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις, που δημιουργούν εκνευρισμό και ανησυχία στους ασφαλισμένους. Είναι χαρακτηριστικό ότι για μία απλή έγκριση διαγνωστικών εξετάσεων που γινόταν σχεδόν αυτόματα από την Εθνική Ασφαλιστική – επειδή η Εταιρεία λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας λόγω της απεργίας – απαιτείται ο ασφαλισμένος να περιμένει από μισή ώρα έως 40 λεπτά. Πολλοί ασφαλιστές κάνουν λόγο για τηλεφωνήματα πελατών που παραπονιούνται για τις διαδικασίες που δεν προχωρούν.

Και αναμφίβολα όλα αυτά επηρεάζουν αρνητικά την εικόνα της Εταιρείας στους ασφαλισμένους της που έχουν τόσα χρόνια συνδέσει την Εθνική Ασφαλιστική με την εταιρεία που στηρίζει άμεσα και υπεύθυνα τους πελάτες της. Πληροφορίες του Id μάλιστα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλες απεργίες δεδομένου ότι μέχρι τις 3-4 Απριλίου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί και οι προσφορές από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. Εργενιάδης Αργ.

    Mar 31, 2017 at 12:56 PM

    Τριάντα χρόνια κρατικού συνδικαλισμού χωρίς σοβαρές απεργίες συνετέλεσαν στη διάλυση αυτής της χώρας………………

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι συνεχόμενες απεργίες στην Εθνική ταλαιπωρούν τους ασφαλισμένους ! https://www.insurancedaily.gr/i-synechomenes-apergies-stin-ethniki-taleporoun-tous-asfalismenous/