Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ι. Τοζακίδης: Η πολιτεία τιμωρεί καθημερινά τον επαγγελματία ασφαλιστή

data-layout="button_count" data-action="like" data-show-faces="false" data-share="false">

«Η πολιτεία καθημερινά “τιμωρεί” όλους τους νέους που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ασφαλιστική αγορά, όπως και κάθε ελεύθερο επαγγελματία, παίρνοντας πλέον το 70% του εισοδήματός του με τη φορολογία και τις ασφαλιστικές  εισφορές», ανέφερε χαρακτηριστικά από το βήμα του 1ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του Economist ο συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων της Interamerican και πρόεδρος της GAMA Ελλάς Ιωάννης Τοζακίδης, ο οποίος αντέτεινε το παράδειγμα του οργανισμού Gama International στην Αμερική, όπου η πολιτεία επιδοτεί το ξεκίνημα των νέων για τουλάχιστον 6 μήνες.

«Από τη μία βλέπουμε να καταρρέει η κοινωνική πρόνοια και από την άλλη η πολιτεία δεν επιτρέπει στην ιδιωτική ασφάλιση να παίξει τον απαραίτητο και καταλυτικό ρόλο στην εξασφάλιση ποιότητας ζωής των πολιτών» τόνισε ο κ. Τοζακίδης.

Ο ίδιος παρέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η ανεργία των νέων στην Ελλάδα ξεπερνά το 50% και οι millennials μέχρι το 2020 θα είναι το 50% του εργασιακού δυναμικού της παγκόσμιας οικονομίας.  «Θα είχε την δυνατότητα η ασφαλιστική αγορά και κυρίως η διαμεσολάβηση να απορροφήσει τους millennials; Σαφώς ναι» σημείωσε ο κ. Τοζακίδης.


1 Comment

1 Comment

  1. Εργενιαδης Αργ.

    Apr 5, 2017 at 3:55 PM

    Εμείς τι κάνουμε για τη πολιτεία, για την Ελλάδα?
    Μόνο απαιτήσεις έχουμε από αυτήν λες και είμαστε κρατικοδίαιτοι ένστολοι!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × τέσσερα =

To Top