ΕΙΑΣ

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων

Με την Ακαδημαϊκή Αξιοπιστία του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την Ασφαλιστική Τεχνογνωσία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών

executive

Έμπρακτο και διαχρονικά έντονο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), προς την κατεύθυνση της υψηλής ποιότητας μετεκπαίδευσης των Διοικητικών Στελεχών και των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της αγοράς μας, σε καίρια θέματα περαιτέρω εκσυγχρονισμού και επικαιροποίησης του εργασιακού ενδιαφέροντός τους.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το νέο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, Executive Diploma in Insurance Business Administration, που το Ινστιτούτο και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχουν σχεδιάσει υπέρ της μετεκπαίδευσης των ενδιαφερομένων Στελεχών και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της αγοράς μας.

Το εν λόγω Πρόγραμμα Διοίκησης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, διάρκειας 100 εκπαιδευτικών ωρών, συμπεριλαμβανομένης ειδικής ενότητας e-learning, θα εξελίσσεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 16.00-19.20, από την Τρίτη 14 Μαΐου έως και την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019, ενισχυόμενο ακόμη πιο πολύ από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Πανεπιστημίου.

Το Πρόγραμμα, εμπεριέχει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:
1. Εταιρική Διακυβέρνηση και Θεσμικό Πλαίσιο Οργάνωσης και Λειτουργίας της Σύγχρονης Ασφαλιστικής Επιχείρησης
2. Πηγές Ανάπτυξης Ασφαλιστικής Επιχειρηματικότητας
3. Σύγχρονη Οργάνωση και Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Ασφαλιστικών Εργασιών
4. Στελέχωση Ασφαλιστικών Εταιριών και Αναπτυξιακή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων
5. Διοίκηση Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων
6. Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία
7. Επικοινωνία και Marketing Ασφαλιστικών Υπηρεσιών
8. Χρηματοοικονομική Διοίκηση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων
9. Η Αναλογιστική Λειτουργία και οι Διαστάσεις της στην Ασφαλιστική Επιχείρηση
10. Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Νέες Τεχνολογίες Διοίκησης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων

Επιστημονικός Υπεύθυνος και εκ των Εισηγητών του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης είναι ο κος Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Πανεπιστημίου, ενώ στο Πρόγραμμα διδάσκουν, μεταξύ άλλων, ο κος Νίκος Φίλιππας, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο κος Αντώνης Ζαΐρης, Διδάκτωρ Οικονομικής Κοινωνιολογίας και Καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και ο κος Λεωνίδας Χυτήρης, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος είναι ήδη αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, (www.eias.gr), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων! https://www.insurancedaily.gr/ias-programma-metekpedefsis-stelechon-asfalistikon-epichiriseon/