
Η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ συνεχίζει τις επιτυχημένες συναυλίες με ένα Lunch Time Concert. Με κοινό παρονομαστή το πάθος, το συναίσθημα και τη μελωδικότητα, μουσικοί και μουσικές εναλλάσσονται σε ένα μουσικό ψηφιδωτό.
Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καριώτης (βαρύτονος, πιάνο), Σπύρος Κωστής (φαγκότο, ακορντεόν), Φρίξος – Διονύσιος Μόρτζος (πιάνο, τρομπόνι), με την μουσική επιμέλεια της κας. Ευγενίας Παπαδήμα, θα μας ταξιδέψουν… από την Όπερα στο ρωσικό folk, από το tango στις sevillanas, από τη Νάπολη στον διεθνή κινηματογράφο!
Σας περιμένουμε την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, στις 13:00, στο Ισόγειο του Κεντρικού Κτιρίου του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική (Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Μαρούσι) για να ταξιδέψουμε με τις νότες των καταξιωμένων μουσικών και να ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι!
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΜΚΕ: Φθνινοπωρινός Διάπλους 2026

ΙΑΣΩ: Πανελλαδικά η πρώτη εφαρμογή του σύγχρονου nebulizer "QuattroJet"

ΙΑΣΩ: Hμερίδα με θέμα «Ενδιαφέροντα θέματα Λοιμώξεων»

ΙΑΣΩ: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μέθοδος MFA

Ερώτηση στη βουλή για τη φερόμενη εξαγορά του ΙΑΣΩ

Διαψεύδει δημοσίευμα για το ΙΑΣΩ η Τράπεζα Πειραιώς

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των MDRT Power Workshops

















