ΥΓΕΙΑ

To ΙΑΣΩ Παίδων φιλοξένησε την Ήβη και τον Ηρακλή!

ΙΑΣΩ

Το ΙΑΣΩ Παίδων επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να πει περαστικά στους μικρούς του φίλους! Φιλοξένησε τα θεραπευτικά αλογάκια της ομάδας του “Gentle Carousel” όπου οι μικροί ασθενείς βίωσαν μία μοναδική και απίστευτη εμπειρία. Ήταν μία ξεχωριστή ημερά με πολλή χαρά και έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους που έβλεπαν δύο αξιολάτρευτα, απαλά και γλυκά μικροσκοπικά θεραπευτικά αλογάκια, την Ήβη και τον Ηρακλή, να κάνουν βόλτες στους διαδρόμους των Εξωτερικών Ιατρείων, του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΙΑΣΩ Παίδων καθώς και στα δωμάτια νοσηλείας, υπό την καθοδήγηση ειδικών εκπαιδευτικών.

ΙΑΣΩ,Dr. Γιώργος Σταματίου

Με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΙΑΣΩ, Dr. Γιώργο Σταματίου

Οι μικροί μας φίλοι, με αποτυπωμένη την έκπληξη στα μάτια τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να τα χαϊδέψουν, να τα αγκαλιάσουν, να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλά και να τα πάνε βόλτα! Τα συναισθήματα των παιδιών ανάμεικτα, από τη μία πονούσαν και από την άλλη ξέχναγαν τον πόνο τους όταν αντίκριζαν αυτά τα χαριτωμένα αλογάκια. Ο χώρος πλημμύρισε από γέλια αλλά και από μία γαλήνια ηρεμία και καλοσύνη που προσέφερε η παρουσία των μικροσκοπικών μας επισκεπτών που υπομονετικά περίμεναν για να τα χαϊδέψουν όλα τα παιδάκια. Επιπρόσθετα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είχε κατενθουσιαστεί και δεν σταμάτησε να φωτογραφίζει την Ήβη και τον Ηρακλή.

Τα μικροσκοπικά αλογάκια προσέφεραν στιγμές ανεκτίμητης χαράς, δύναμη ψυχής, αισιοδοξία, κίνητρο, προσπάθεια και ελπίδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία των μικρών μας φίλων για καλή ανάρρωση.

ΙΑΣΩ

(Από αριστερά) Οι κ.κ. Μαγδαληνή Βιταντζάκη, Εκπαιδεύτρια, Gentle Carousel, Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Marketing ΙΑΣΩ Παίδων, Ηλέκτρα Σιμάτου, Προϊσταμένη νοσηλευτικού ορόφου ΙΑΣΩ Παίδων, Καλλιόπη Μητροπούλου, Προϊσταμένη νοσηλευτικού ορόφου ΙΑΣΩ Παίδων, Σία Καρούζου, Αν. Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ, Jorge Garcia-Bengochea, Ιδρυτής του Gentle Carousel, Μίνα Καραγιάννη, Executive Director, Gentle Carousel


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + 13 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
To ΙΑΣΩ Παίδων φιλοξένησε την Ήβη και τον Ηρακλή!! https://www.insurancedaily.gr/iaso-pedon-filoxenise-tin-ivi-ke-ton-irakli/