Ασφαλιστικές Ειδήσεις

IBBC: Νέο σχήμα στην ασφαλιστική αγορά με την υπογραφή των 3P Insurance Brokers & Insurancemarket.gr


Το νέο τους εγχείρημα ανακοίνωσαν από κοινού οι Σωτήρης Παπαντωνόπουλος Μανώλης Μαρσέλλος & Τάκης ΠαλαιολόγοςΓιώργος Λούβαρης την περασμένη Πέμπτη στην ετήσια κοπή πίτας της Insurancemarket.gr που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte.

Του Νίκου Μωράκη

Το νέο σχήμα, με την εμπορική ονομασία IBBC – Insurance Business Brokers Club – στοχεύει στην αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των 2 εταιρειών με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση αλλά και τον τελικό καταναλωτή.

Μιλάμε για έναν καινούργιο broker στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση – με κύκλο εργασιών που θα κυμαίνεται περίπου στα 50 εκατ. ευρώ – ο οποίος θα εξυπηρετεί τόσο διαμεσολαβητές όσο και καταναλωτές για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες εκμεταλλευόμενος τη μακροχρόνια εμπειρία των κ. Τ.Παλαιολόγου & κ. Γ.Λούβαρη από πλευράς προϊόντων και δικτύων – ειδικά στον κλάδο ζωής – αλλά και τις εφαρμογές σε back & front office της Insurancemarket.gr, ένα κομμάτι που η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται και μπορεί να θεωρηθεί leader της αγοράς.

 


1 Comment

1 Σχολιο

  1. antigeloios

    Feb 19, 2019 at 2:16 PM

    Πώς είναι δυνατό να ανακοινώνεις αύξηση κερδών (άρα, υγιές μαγαζί…) και να κάνεις συνεργασίες με άλλους. Γιατί; Για να τα μοιραστείτε;;; Αφού επιβιώνεις (και καλά…). Μούφα μυρίζει…

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
IBBC: Νέο σχήμα στην ασφαλιστική αγορά με την υπογραφή των 3P Insurance Brokers & Insurancemarket.gr! https://www.insurancedaily.gr/ibbc-neo-schima-stin-asfalistiki-agora-tin-ypografi-ton-3p-insurance-brokers-insurancemarket-gr/