Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ημερίδα Harry Hoopis:
Μεγάλη Επιτυχία


Πρώτη φορά στην ιστορία των Σεμιναρίων της Morax ο εισηγητής βαθμολογήθηκε κατά 100% με την Αξιολόγηση «Εξαιρετικός». Στα προηγούμενα Σεμινάρια της Morax πάντα υπήρχαν μερικοί συντηρητικοί που βαθμολογούσαν τα Σεμινάρια με «Πολύ Καλά», που ήταν ο δεύτερος βαθμός!

Ο Harry Hoopis έσπασε το ρεκόρ και εισέπραξε από όλους το «Εξαιρετικός» ως Εισηγητής.

Αρκετοί συμμετέχοντες δεν πίστευαν τις Μεθόδους του. Π.χ., δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι δεν προσλαμβάνει κανέναν αν δεν περάσουν οι υποψήφιοι από 5-6 συνεντεύξεις Επιλογής. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το Επιτελείο του Hoopis προσπαθεί πάντα να προσελκύσει άτομα που είχαν κάποια οικονομική επιφάνεια. Δεν προτιμούσαν τους… απένταρους!

Πολλοί Μάνατζερ για πρώτη φορά άκουγαν ότι οι Στρατολόγοι του Ηoopis χρησιμοποιούσαν το  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που προσέφεραν στους νέους συνεργάτες ως Κίνητρο για να τους πείσουν να ξεκινήσουν την Καριέρα!

Άλλοι δεν πίστευαν ότι πριν από την πρώτη συνέντευξη προσφέρουν ένα είδος Εκπαίδευσης στους υποψήφιους!

Αυτό που εντυπωσίασε του Έλληνες Μάνατζερ ήταν ότι το αρχικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των πρώτων δύο εβδομάδων περιελάμβανε την αποστήθιση της Οργανωμένης Παρουσίασης και ότι υπέβαλαν τους Υποψήφιους σε Εξάσκηση του τύπου «σταμάτα εδώ», «συνέχισε εσύ», ώστε να βεβαιωθούν ότι την έμαθαν σαν ποίημα.

Το σημαντικότερο μήνυμα της Ημερίδας ήταν ότι οι συνεργάτες του πουλάνε Ισόβιο, Απώλεια Εισοδήματος (Εκδίδουν Συμβόλαια Α.Ε.) και Αμοιβαία Κεφάλαια. Το μέσα εισόδημα των νέων συνεργατών τον πρώτο χρόνο είναι 42.000 δολ. αποκλειστικά από προμήθειες, αφαιρουμένων 4.000 δολ., που δίνονται ως αρχικό μπόνους σε ένα μήνα. Δημοσιεύουμε μερικές από τις αξιολογήσεις των συμμετεχόντων και θα δημοσιεύσουμε περισσότερα από τα Μηνύματα της Ημερίδας τις επόμενες ημέρες.

«Πολύ καλό, σύγχρονο. Να καλέσετε έναν κορυφαίο Ασφαλιστή του Ηoopis για την επόμενη Ημερίδα», Δημήτρης Μπάτρης, Allianz.

«Εξαιρετικό», Δημήτρης Σφήκας, Allianz.

«Εξαιρετικό», Γιάννης Χρυσολόγου, Εθνική Ασφαλιστική.

«Εξαιρετικός. Ο Harry Hoopis είναι απίθανος. Ευχαριστούμε πολύ για μία ακόμη φορά τη Morax και τον Φ. Μωράκη, που μας δείχνουν το δρόμο προς την επιτυχία και την επαγγελματική καταξίωση», Κλέαρχος Πεφάνιος, International Life

«Πολύ καλό. Μας αποκάλυψε πόσο μπροστά είναι το Σύστημα στην Αμερική», Χρήστος Αγγελόπουλος, Εθνική Ασφαλιστική.

«Εξαιρετική πρωτοβουλία. Να συνεχίσετε την προσπάθεια», Δημήτρης Φαραντούρης, Interamerican.

«Εξαιρετικός ο Εισηγητής», Α. Αντωνάκος, Interamerican.

«Ευχαριστούμε για τη Γνώση και τη νέα Κουλτούρα. Συνεχίστε με νέες Ημερίδες», Κώστα Ακριβόπουλος, Allianz.

«Κύριε Μωράκη, μπράβο σας. Όλα ήταν τέλεια», Ιωάννης Κοτσαρίνης, Allianz.

«Στις εποχές που ζούμε όλα είναι απαραίτητα. Χρειαζόμαστε αναδιοργάνωση και επανασχεδιασμό σε όλα», Δημήτρης Μπεμπεδέλης, Aspis.

«Ο Εισηγητής, η Οργάνωση, το Υλικό, όλα ήταν εξαιρετικά. Μπράβο σας», Βασίλειος Μπόκας, Aspis.

«Παρακολουθήσαμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση ενός πρότυπου και αποτελεσματικού Μοντέλου Εργασιών από τους πλέον ειδικούς», Γιάννης Τολίζας, International Life.

«Εξαιρετική Ημερίδα, συγχαρητήρια», Ιωάννης Νίνος, Interamerican.

«Συγχαρητήρια. Μακάρι να συνεχίσετε έτσι. Θα επικοινωνήσω μαζί σας για νέες συνεργασίες τέτοιου είδους και θα διαφημίσω παντού το έργο αυτό που μας παρουσιάσατε. Καλή συνέχεια», Δημήτριος Μηλιόρδος, Εθνική Ασφαλιστική.

«Πολύ καλό. Μας άνοιξε νέους ορίζοντες», Γιάννης Μαυρομμάτης, Εθνική Ασφαλιστική.

«Ιδιαίτερα Χρήσιμο. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να εφαρμόσουμε τις Ιδέες και Πρακτικές του Harry Hoopis», Άγγελος Τζίτζας, Διευθυντής Μάρκετινγκ, Εθνική Κύπρου.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ημερίδα Harry Hoopis:
Μεγάλη Επιτυχία! https://www.insurancedaily.gr/imerida-harry-hoopis-megali-epitychia/