
Ο όμιλος Arag έχει προγραμματίσει σε διεθνές επίπεδο, σειρά ενημερωτικών “workshop” για τα στελέχη των εταιρειών του.
Τα “workshop” αυτά σκοπό έχουν την ενημέρωση των στελεχών για συγκεκριμένους τομείς εργασίας όπως την αρτιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων, την προώθηση των προκαθορισμένων αξιών του ομίλου Arag αλλά ακόμα διαδικασίες ελέγχου και εκσυγχρονισμού.
Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη σημερινή δύσκολη παγκόσμια οικονομική συγκυρία και εκτός από οδηγίες και κατευθύνσεις που παρέχει στον όμιλο η κεντρική διοίκηση της εταιρείας, όλα τα μελή του ομίλου που συμμετέχουν ανταλλάσσουν απόψεις, συζητούν τυχόν δυσκολίες τοπικών αγορών και γίνονται προτάσεις με ιδέες ανάπτυξης και αντιμετώπισης δυσκολιών.
Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Bristol της Αγγλίας με θέμα «Διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου» και συμμετείχαν από τη ARAG Hellas η κα. Κουκουνάρα Δέσποινα και κος Σωτηρχέλλης Τάκης – Υπεύθυνος Λογιστηρίου . Αμέσως μετά ακολουθεί συνάντηση στο Oslo της Νορβηγίας με θέμα «Δημιουργία νέων προϊόντων» και συμμετέχει από την ARAG Hellas ο Νίκος Αποστολόπουλος – Υπεύθυνος Marketing.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία Accredited Insurance Europe Ltd και ARAG SE στον κλάδο της Νομικής Προστασίας

Η ARAG Προσφέρει Δωρεάν Τηλεφωνικές Νομικές Συμβουλές

ARAG 2020 Στρατηγική για Μακροπρόθεσμη Επιτυχία

ARAG: Gender Diversity στη Στρατηγική Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

ARAG: Δωρεάν Νομικές Συμβουλές σε Απολυμένους

ARAG: Με Αισιοδοξία για το Κλάδο Νομικής Προστασίας

Η ARAG Χορηγός του Αθλητικού Συλλόγου Πατρών ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


















