ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Είναι μοναδικό το DNA της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
07/07/2017
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις, Εκδηλώσεις
A A
Συνεταιριστική Ασφαλιστική
Share on Facebook

H αξία του μοναδικού DNA της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, του DNA της κοινωνικής οικονομίας, ανεδείχθη στο 23ο ετήσιο συνέδριο των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Πιστή στην παράδοση της η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, πραγματοποίησε ένα ακόμη συνέδριο πωλήσεων στο εξωτερικό αυτή τη φορά, σε ένα προορισμό που σε κερδίζει με την νοσταλγική διάθεση που αποπνέει, τα μελαγχολικά παραδοσιακά fado αλλά και την σύγχρονη κοσμοπολιτική ζωή.

Διαβάστε Επίσης

syndea: Το «συν» στον Συνεταιρισμό & την Ιδιωτική Ασφάλιση

syndea: Το «συν» στον Συνεταιρισμό & την Ιδιωτική Ασφάλιση

Jan 29, 2024
Κ. Καραμανλής: Η Ασφαλιστική Αγορά σε ρόλο εγγυητή της σταθερότητας 

Κ. Καραμανλής: Η Ασφαλιστική Αγορά σε ρόλο εγγυητή της σταθερότητας 

Jan 29, 2024

Σχεδόν στην άκρη της Ευρώπης η Λισαβόνα, με μία πολύ πλούσια ιστορία 20 και πλέον αιώνων ήταν ιδανικός προορισμός για τους κορυφαίους συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που είχαν στη διάθεση τους πέντε ημέρες για να μυηθούν στα μυστικά της πρωτεύουσας των Λουζιτανών , αλλά και να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, κατά την διάρκεια του επίσημου συνέδριου.

Συνεταιριστική Ασφαλιστική
(από αριστερά) Εύα Βαρουχάκη – Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων Ε.Α.Ε.Ε. , Μαργαρίτα Αντωνάκη – Γενική Διευθύντρια Ε.Α.Ε.Ε. , Νεκταρία Μπέσσα – Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ, Δημήτριος Ζορμπάς – Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ, Τάνια Σταυρίδου – Τμηματάρχης Νέων Τεχνολογιών Συνεταιριστικής ΑΕΕΓΑ

Περισσότεροι από 100 συνεργάτες της άκουσαν από τους εκπροσώπους της Γαλλικής Macif και της Ιταλικής Unipol, ισχυρούς μετόχους της Συνεταιριστικής, τις εκτιμήσεις τους για την επιτυχημένη πορεία της το 2016, και συνομίλησαν μαζί τους για την ελληνική και ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά και τα πλεονεκτήματα της συνεταιριστικής ιδέας. Ιδιαίτερης αξίας ήταν οι παρουσιάσεις της Γενικής Διευθύντριας της ΕΑΕΕ κ. Μαργαρίτας Αντωνάκη και της νομικής συμβούλου της ΕΑΕΕ κ. Εύας Βαρουχάκη για τις εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ευρωπαϊκής και ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Θωμάς Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Σκοπός μας είναι η επένδυση στο δίκτυο των συνεργατών μας, η άμεση και δίκαιη αντιμετώπιση των ασφαλισμένων μας και φυσικά η μακροβιότητα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής…

Εμείς δεν ψάχνουμε για «μυστικές συνταγές» για να επιβιώσουμε ένα ακόμα έτος και γι αυτό τον λόγο δεν πέσαμε στην παγίδα της υποτιμολόγησης των προϊόντων μας προκειμένου να σχηματιστεί ένα πλασματικό νούμερο ανάπτυξης.

Ζορμπάς
Ο Δημήτριος Ζορμπάς

Συνέπεια, σεμνότητα, ήθος, επαγγελματισμός, ευελιξία φερεγγυότητα, αυτές είναι μόνο μερικές από τις αρχές που διέπουν την Συνεταιριστική Ασφαλιστική και θα συνεχίσουμε να τις τηρούμε με ευλάβεια!»

Από την πλευρά της Unipol χαιρέτησε το συνέδριο ο κ. Marc Guy Victor Sordoni, αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής ασφαλιστικής, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που πέρασε η ελληνική οικονομία και την κατάσταση που ακόμη αντιμετωπίζει, η Συνεταιριστική επέδειξε καταπληκτική ικανότητα να ξεπερνάει τη δυσμενή κατάσταση της αγοράς. Παρότι η Συνεταιριστική είναι ένας μεσαίου μεγέθους παίκτης της ελληνικής αγοράς, θεωρούμαστε μία αξιόπιστη και αξιόλογη ασφαλιστική εταιρία. Οι σημερινές και μελλοντικές αλλαγές στη νομοθεσία, καθώς και οι πιθανές οικονομικές εξελίξεις αποτελούν προκλήσεις για το επιχειρηματικό μας μοντέλο αλλά είναι, ταυτόχρονα, και μία θαυμάσια ευκαιρία για τη Συνεταιριστική».

Εκπροσωπώντας τον όμιλο Macif o κ. Philippe Da Costa Αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής ασφαλιστικής τόνισε μεταξύ άλλων: Με συγκίνηση βρίσκομαι εδώ μπροστά σας, στη Λισσαβώνα, πόλη του Καμόες και του Πεσόα, αλλά επίσης πρωτεύουσα της Πορτογαλίας τόσο αγαπητής σε εμένα και στη διπλή μου γαλλο-πορτογαλική καταγωγή. Η επιλογή να φιλοξενηθεί το Συνέδριο στη Λισσαβόνα, αναμφίβολα δεν είναι τυχαία.

Οι Έλληνες όπως και οι Πορτογάλοι, ως ξακουστοί ναυτικοί και θαλασσοπόροι ταξίδεψαν για να ανακαλύψουν τον κόσμο και νέους τόπους, ειδικά την Ασία και την Αμερική. Όπως οι Έλληνες γνώρισαν στον κόσμο τη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία της εποποιίας της Οδύσσειας και Ηλιάδας του Ομήρου, έτσι και οι Πορτογάλοι με το έργο του Λουις Καμόες «οι Λουζιτανοί», διηγούνται τη γέννηση και το πεπρωμένο του πορτογαλικού έθνους και των ναυτικών του ανακαλύψεων.

Συνεταιριστική Ασφαλιστική

Η βιομηχανία της ασφάλισης βιώνει στις μέρες μας δραστικές μεταβολές και μας ωθεί να ξανα-ανακαλύψουμε το επάγγελμά μας σεβόμενοι τις αξίες μας αλλά και καινοτομώντας… Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, επιβάλλεται να εγκαταλείψουμε τις ευκολίες μας, να αποδεχόμαστε τη διαφοροποίηση των παλαιότερων ρίσκων όπως είναι το αυτοκίνητο σε σχέση με την αυτόματη οδήγηση ή ακόμα και την υγεία και την κατοικία με την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πρέπει να σχεδιάσουμε την ασφάλιση του αύριο και να προετοιμαστούμε για τις αλλαγές χωρίς προηγούμενο»

Μέσα σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον με διαρκείς μειώσεις τιμών και συνεχή κάμψη της ζήτησης η Συνεταιριστική Ασφαλιστική σημείωσε αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων στα 27,3 εκατ. ευρώ από 25,9 εκατ. ευρώ το 2015 και καθαρά κέρδη μετά φόρων στα 723.806,97 ευρώ έναντι 1.910.395,77 ευρώ ένα χρόνο πριν, σημείωσε από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρεάις κ. Δημήτρης Ζορμπάς.

Ο δείκτης φερεγγυότητας διαμορφώθηκε στο 176,51% από τους υψηλότερους στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ο κ. Ζορμπάς τόνισε ακόμη ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ανήκει στον ευρύτερο χώρο της κοινωνικής οικονομίας και κύριοι στόχοι της δεν είναι μόνο η κερδοφορία για την κερδοφορία αλλά και η συνολική ανάπτυξη των συνεργατών της και των εργαζόμενων σε αυτή. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στον ανθρώπινο παράγοντα και για τον λόγο αυτό εργάζεται πάντοτε με στόχο να ενισχύει περαιτέρω την ήδη στενή συνεργασία που έχει με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές προς όφελος όλων των πλευρών και πρωτίστως του έλληνα καταναλωτή. Παράλληλα υπογράμμισε, η εταιρεία, θα συνεχίζει να αξιοποιεί για την ανάπτυξη της όλες τις συνεταιριστικές οργανώσεις κάθε μορφής!

Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυνε ακόμη ο Enrico san Pietro, πρώην αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής ο οποίος συγκίνησε με τα καλά του λόγια για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της εταιρείας τη οποία αποχωρίζεται καθώς παρέδωσε την σκυτάλη στον κ. Sordoni. Τους συνέδρους χαιρέτησε και ο βουλευτής κ. Μιχάλης .Τζελέπης πρώην στέλεχος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο οποίος τόνισε ότι ο θεσμός της ιδιωτικής ασφάλισης μπορεί να προσφέρει πολλά στην οικονομία και κοινωνία.

Tags: FeaturedΣυνεταιριστική Ασφαλιστική
new-cover-insurancegif

Related Posts

Συνέργιες κράτους και ασφαλιστικών με όρους διαφάνειας για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνέργιες κράτους και ασφαλιστικών με όρους διαφάνειας για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας

by Insurancedaily Editorial Team
Feb 27, 2026
Κλιματική προσαρμογή: Για κάθε 1 δολ. που επενδύεται το όφελος είναι 10 δολ.
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κλιματική προσαρμογή: Για κάθε 1 δολ. που επενδύεται το όφελος είναι 10 δολ.

by Insurancedaily editorial team
Feb 27, 2026
Οι παράμετροι που θα καθορίσουν τις ασφαλίσεις
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι παράμετροι που θα καθορίσουν τις ασφαλίσεις

by Insurancedaily editorial team
Feb 27, 2026
Η Δ. Αποστολοπούλου ομιλήτρια στο Insurance Forum “Athens Edition”
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Δ. Αποστολοπούλου ομιλήτρια στο Insurance Forum “Athens Edition”

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
O Καθηγητής Π. Ξένος στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Καθηγητής Π. Ξένος στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
Insurance Forum Athens Edition: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ασφαλιστικής αγοράς
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υγεία, εποπτεία και bancassurance τα κεντρικά θέματα του Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
O Κ. Χατζησυμεών της ERGO στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Κ. Χατζησυμεών της ERGO στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
Ο Στ. Στεφανίδης στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Στ. Στεφανίδης στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
Ομιλητής ο Ι. Πλεξίδας στο Athens Insurance Forum 2026
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ομιλητής ο Ι. Πλεξίδας στο Athens Insurance Forum 2026

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

300x250png
300x250-banner4-all-safegif
medifirstlaunchcampaign300x250pxgif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Σε νέα εποχή ανάπτυξης η Groupama – Βραβεύσεις συνεργατών

    85 shares
    Share 34 Tweet 21
  • Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ