Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Infobank & Παν/μιο Πειραιώς: Διαχείριση του Επιχειρηματικού Κινδύνου


Η Infobank Hellastat και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς δημιουργούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τη Διαχείριση του Επιχειρηματικού Κινδύνου.

Το Mastering ERM προετοιμάζει όλους τους risk professionals να σχεδιάσουν και α εφαρμόσουν πρότυπα του Enterprise Risk Management που ενισχύουν όλες τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Καλλιεργεί και αναπτύσσει δεξιότητες και ικανότητες πρόβλεψης και αξιολόγησης κινδύνων απαραίτητες για τη διαχείριση κινδύνου. Επιπλέον, απευθύνεται σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως ακαδημαϊκής & επαγγελματικής κατεύθυνσης, που επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα νέο ρόλο στην καριέρα τους. Εισηγητές Το πρόγραμμα απαρτίζεται από διακεκριμένους καθηγητές που έχουν επιλεγεί με γνώμονα την αριστεία και την εμπειρία τους τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Διάρκεια Προγράμματος Το Mastering ERM ξεκινά την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται σε 8 μήνες. Τα μαθήματα διεξάγονται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί (2-3 μηνιαίως) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Οι εξετάσεις διενεργούνται ανά θεματική ενότητα.

Κόστος Προγράμματος

Τα δίδακτρα αντιστοιχούν σε €3.500 (πλέον ΦΠΑ 24%) ανά άτομο. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και το εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή με τη δωρεάν διάθεση ενός tablet 10.1’’. Δίνεται η δυνατότητα αποπληρωμής των διδάκτρων σε μηνιαίες δόσεις έως τη λήξη του προγράμματος. Early Booking: €2.950 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου

Πληροφορίες: Κατερίνα Μιχαλοπούλου T. 2108939013 E: kmichalopoulou@ibhs.g


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Infobank & Παν/μιο Πειραιώς: Διαχείριση του Επιχειρηματικού Κινδύνου! https://www.insurancedaily.gr/infobank-pan-mio-peiraios-diacheirisi-toy-epi/