Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Inga Beale των Lloyd’s στο London First

Brexit,

Η Inga Beale, η πρώτη και μοναδική γυναίκα που έγινε CEO στους Lloyd’s ετοιμάζεται να αναλάβει νέο ρόλο. H Beale είχε ανακοινώσει από τον Ιούλιο του 2018 ότι θα παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στους Lloyd’s και εν συνεχεία θα αποχωρήσει και όπως αποκαλύπτεται τώρα θα συμμετάσχει στο ΔΣ του London First.

To London First είναι μετρά 25 χρόνια πορείας και είναι στην ουσία μία ομάδα που φτιάχτηκε από 200 επιχειρηματίες όλων των κλάδων και καθοδηγείται από business leaders με στόχο να κάνει μέσα από καμπάνιες και πρωτοβουλίες το Λονδίνο την καλύτερη πόλη παγκοσμίως.

“Το London First έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εκστρατεία για τους λόγους που καθιστούν το Λονδίνο την καλύτερη πρωτεύουσα για τους επενδυτές αλλά και τους Λονδρέζους πολίτες” ανέφερε σχετικά η Beale. “Το Λονδίνο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ανυπομονώ να αντιπροσωπεύσω την επιχειρηματική κοινότητα της πόλης – από ομίλους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών μέχρι και ψηφιακές νεοσύστατες επιχειρήσεις”. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Λονδίνου Πρώτον, συμπεριλαμβάνουν τους διευθυντές της Deloitte της Βρετανίας David Sproul και την τον επικεφαλής της Virgin Group, Peter Norris.

“Η Dame Inga είναι παθιασμένη ηγέτιδα της πόλης μας και ισχυρός υποστηρικτής της διαφορετικότητας και της ένταξης”, τόνισε ο πρόεδρος του First London, Paul Drechsler CBE. “Με πλούσια εμπειρία στην χρηματοοικονομική και ασφαλιστική αγορά, η Dame Inga θα είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για το συμβούλιο μας. Με την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα, η εμπειρία και η διορατικότητα της Inga θα μας βοηθήσουν να διασφαλίσουμε ότι οι επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα μας θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν και να επιτυγχάνουν ανάπτυξη για ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο”.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + fifteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Inga Beale των Lloyd's στο London First! https://www.insurancedaily.gr/inga-beale-ton-lloyds-sto-london-first/