Ασφαλιστικές Ειδήσεις

“Inlife 5 Protection”: Νέο οικονομικό πρόγραμμα ζωής και σύνταξης ανικανότητας από την International Life


INTERNATIONAL LIFE LOGOΟλοκληρωμένες καλύψεις με χαμηλό κόστος για όλα τα μέλη της οικογένειας, και άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες.

Η International Life αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στην ελληνική οικογένεια, παρουσιάζοντας το νέο πρόγραμμα χαμηλού κόστους “Inlife 5 Protection”, το οποίο μέσω 5 μοναδικών παροχών, προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα ασφάλισης με ποιοτικές και παράλληλα προσιτές ασφαλιστικές λύσεις.

Ειδικότερα, όλη η οικογένεια απολαμβάνει τη σιγουριά των καλύψεων για τις περιπτώσεις απώλειας ζωής και απώλειας ζωής από ατύχημα. Παράλληλα, το “Inlife 5 Protection”εγγυάται την οικονομική στήριξη, καθώς προσφέρει προστασία στον ασφαλισμένο στις περιπτώσεις μόνιμης ολικής ανικανότητας από ατύχημα και ασθένεια καθώς και στην περίπτωση σοβαρών ασθενειών έως και το 65ο έτος της ηλικίας του.

Οι αποζημιώσεις καταβάλλονται στην οικογένεια με εφάπαξ ή μηνιαία καταβολή για χρονικό διάστημα 12 μηνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στην ευελιξία του προγράμματος, υπάρχει η δυνατότητα διπλασιασμού ή τριπλασιασμού των καλύψεων του πακέτου, με ανάλογη αύξηση των ασφαλίστρων.

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος: «Στην International Life πιστεύουμε ότι είναι δικαίωμα όλων να απολαμβάνουν την ασφάλεια που τους προσφέρει ένα πρόγραμμα ζωής για όλη την οικογένεια. Γι’ αυτόν το λόγο σχεδιάστηκε το προϊόν “Inlife 5 Protection”, το οποίο απευθύνεται σε μεγάλο μέρος των πολιτών που έχουν πληγεί από την απώλεια παροχών και προνομίων εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που αυτήν τη στιγμή επικρατεί. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη στρατηγική στήριξης της ελληνικής οικογένειας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
“Inlife 5 Protection”: Νέο οικονομικό πρόγραμμα ζωής και σύνταξης ανικανότητας από την International Life! https://www.insurancedaily.gr/inlife-5-protection-neo-oikonomiko-programma-zois/