Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης”. Γιατί η συμμετοχή σου είναι σημαντική


Η Παραδοσιακή Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση εν έτει 2019 αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη και ανταγωνιστική περίοδο στη σύγχρονη ιστορία της. Τα εναλλακτικά δίκτυα πωλήσεων, οι εξελίξεις στην τεχνολογία, αλλά και οι υψηλότερες απαιτήσεις από τον καλύτερα ενημερωμένο καταναλωτή για value for money υπηρεσίες, έχουν ανεβάσει τον πήχη για τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

του Νίκου Μωράκη

Για εκείνους που δεν σταματούν να ενημερώνονται, που πάνε «διαβασμένοι» στον πελάτη και ακολουθούν τις εξελίξεις. Για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που ξέρουν από ανάλυση αναγκών, για τους συντονιστές ασφαλιστικών πρακτόρων που γνωρίζουν από μεθόδους παρακίνησης του συνεργάτη και τέλος για τους ανεξάρτητους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που δεν σταματούν να βελτιώνουν τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου τους επενδύοντας παράλληλα στις επιχειρήσεις τους.

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση βρίσκεται από 18.12.2018 σε μια νέα εποχή. Η ενσωμάτωση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας IDD στο Ελληνικό δίκαιο ήρθε να «νοικοκυρέψει» τον κλάδο της διαμεσολάβησης. Στην αγορά του αύριο δεν θα υπάρχει χώρος για όλους. Θα υπάρχει χώρος μόνο για τους καλύτερους. Τους επαγγελματικά άρτιους.

Διαβάστε επίσης: Οι 58 “πρωταγωνιστές” των Insurance Awards Φ. Μωράκης

Τα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και ζητάνε τη συμμετοχή σας, τη συμμετοχή όλων των Ασφαλιστικών Εταιρειών, προκειμένου οι κορυφαίοι κάθε εταιρείας να γνωριστούν μεταξύ τους. Να αναδείξουν την αξία τους και να την χειροκροτήσουν. Να ανταλλάξουν απόψεις και να κάνουν networking. Να χτίσουν υγιείς ανταγωνιστικές σχέσεις μέσα από τις οποίες θα ανεβάσουν συνολικά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Σε ένα ουδέτερο περιβάλλον να βραβευτούν για τα εξαιρετικά τους αποτελέσματα και να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Τα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» σκοπό έχουν να ενώσουν την Ασφαλιστική Αγορά! Για να το καταφέρουν αυτό, χρειάζονται την συμμετοχή σας.

Όροι Συμμετοχής  

  • Στα βραβεία μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα μόνο Ασφαλιστικές Εταιρείες με έδρα, υποκατάστημα, ελεύθερη παροχή υπηρεσιών ή αλληλασφαλιστικό συνεταιρισμό και άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος.
  • Οι υποψήφιες Ασφαλιστικές Εταιρείες δεν θα πρέπει να τελούν υπό εκκαθάριση ή διαχείριση από την Εποπτική Αρχή (ΔΕΙΑ).
  • Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να είναι βασισμένες στα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2018 (1η Ιανουαρίου 2018 έως και 31η Δεκεμβρίου 2018).
  • Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα σε όσες κατηγορίες βραβείων επιθυμούν.
  • Τα βραβεία δεν απευθύνονται μόνο σε Ασφαλιστικές Εταιρείες με αποκλειστικό δίκτυο Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
  • Η υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 15 Μαΐου 2019.

Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − six =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Insurance Awards "Φίλιππος Μωράκης". Γιατί η συμμετοχή σου είναι σημαντική! https://www.insurancedaily.gr/insurance-awards-filippos-morakis-giati-symmetochi-sou-ine-simantiki/