
Ο Οκτώβριος είναι μήνας Παγκόσμιας Αναφοράς στις Παθήσεις του Μαστού και η Interamerican, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και σε συνέχεια της σταθερής Υποστήριξης που παρέχει ως Χορηγός της Ενημερωτικής Εκστρατείας του γνωστού Οργανισμού, οργάνωσε στα κεντρικά γραφεία της ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης. Θέμα της εκδήλωσης, που παρακολούθησαν Εργαζόμενες αλλά και Ασφαλισμένες στην Interamerican, ήταν η «Φροντίδα για τους μαστούς, χωρίς φόβο».
Τα Επιδημιολογικά χαρακτηριστικά, οι Κρίσιμοι Παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού, οι Τρόποι Εξέτασης, η Θεραπευτική Αντιμετώπιση και η Πλαστική Χειρουργική Αποκατάστασης του Μαστού αναπτύχθηκαν λεπτομερώς από τη Δρα Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα, Γυναικολόγο – ειδική Μαστολόγο και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας και του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης «Έλλη Λαμπέτη» και από τον Βασίλη Μπαρμπούνη, Παθολόγο – Ογκολόγο, Αναπλ. Διευθυντή του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».
Οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη Διάδοσης της Γνώσης για τον Μαστό, καθώς παρατηρείται σχετική Υστέρηση, αλλά και της Δευτερογενούς Πρόληψης (Προσυμπτωματικού Ελέγχου) που συνίσταται σε τακτική Αυτοεξέταση και Κλινική Εξέταση σε συνδυασμό με Περιοδική Μαστογραφία αναφοράς μετά την ηλικία των 40 ετών, ενώ υπογράμμισαν τη σημασία του τρόπου ζωής για την Πρόληψη.
Η Ενημέρωση για τις Παθήσεις του Μαστού από την Interamerican είναι επαναλαμβανόμενη και εντάσσεται στις Πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής».
Σχόλια

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η INTERAMERICAN αλλάζει την αφήγηση: Από τα ασφαλιστήρια σε όσα αξίζει να προστατεύουμε

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια (video)

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» έστειλε το μήνυμα οτι ο αθλητισμός ενώνει

Resilience Stories: Στην πρώτη γραμμή της ανθεκτικότητας (video)

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών

3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026


















