ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Facebook Instagram
Search
Close this search box.
Bars
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
Menu
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
eurolife-728x90-1gif
Home Ειδήσεις Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Interamerican
Μεγάλο Συνέδριο στη Ρόδο

Insurancedaily editorial team by Insurancedaily editorial team
18/09/2008
in Ασφαλιστικές Ειδήσεις
A A
InteramericanΜεγάλο Συνέδριο στη Ρόδο
Share on Facebook
Οι Συνεργάτες και τα διοικητικά στελέχη σε αναμνηστική φωτογραφία.

Την παρουσία της INTERAMERICAN «αισθάνθηκε», από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου, το κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου. Ήταν το καθιερωμένο ταξίδι Ελλάδος για ένα πλήθος 472 ανθρώπων της Εταιρείας -διοικητικών, Συντονιστών και Συνεργατών- που φιλοξενήθηκαν στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Rodos Palace», στην Ιξιά Ιαλυσού. Το ταξίδι αποτελεί ετήσιο θεσμό επιβράβευσης των Συνεργατών και φέτος για τη συμμετοχή του δυναμικού του Δικτύου Πωλήσεων πρόκριμα αποτέλεσαν οι παραγωγικές επιδόσεις του πρώτου πενταμήνου του 2008, ενώ συμμετείχαν και διοικητικοί υπάλληλοι, που βραβεύτηκαν για την απόδοση τους το 2007.

Την κεντρική εκδήλωση – συνάντηση επικοινωνίας και ενημέρωσης των συμμετασχόντων στο ταξίδι άνοιξε ο Πρόεδρος του Ομίλου Adrian Hegarty, ο οποίος επεσήμανε τη συντελεσθείσα πρόοδο της INTERAMERICAN κατά τα τρία τελευταία χρόνια, γεγονός για το οποίο -όπως τόνισε- «χρειάστηκε όραμα, θάρρος, προσπάθεια και πάνω απ’ όλα, ηγεσία», εκθειάζοντας τη διοίκηση Γ. Κώτσαλου και υπογραμμίζοντας ότι «η INTERAMERICAN έχει τεθεί και πάλι στην κεφαλή της αγοράς, ως ηγέτης στην καινοτομία προϊόντων, στο marketing, στις δημόσιες σχέσεις, στην αναγνωρισιμότητα του ονόματος και το σημαντικότερο, έχει την υποστήριξη της καλύτερης δύναμης Ασφαλιστικών Συμβούλων της χώρας».

Διαβάστε Επίσης

InteramerICANDay: Μία ημέρα αφιερωμένη στoν εθελοντισμό

InteramerICANDay: Μία ημέρα αφιερωμένη στoν εθελοντισμό

Feb 24, 2026
M. Κούτης: Στην εποχή του phygital ασφαλιστή και πελάτη

Ο Μ. Κούτης Business Development Manager Health Services Ecosystem στην Interamerican

Feb 16, 2026

Ο κ. Hegarty επεσήμανε τέσσερις βασικές προκλήσεις στον ορίζοντα της προσεχούς τριετίας: την καινοτομία, την επίτευξη επιχειρησιακής αριστείας, την ανάγκη βελτίωσης της παραγωγικότητας και τέλος, την καλλιέργεια και ανάπτυξη της Ομάδας.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος διαβεβαίωσε για τη σταθερότητα της στήριξης που παρέχει στην Εταιρεία και στη Διοικητική Ομάδα η EUREKO και για το ενδιαφέρον του μητρικού Ομίλου να συνεχίσει την περαιτέρω ανάπτυξή του εκτός Ολλανδίας, συνδυάζοντας οργανική ανάπτυξη με επιλεκτικές εξαγορές και συγχωνεύσεις.

Από την κεντρική ενημερωτική εκδήλωση της Εταιρείας.

Στη συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Γιώργος Μαυρέλης παρουσίασε τα πεπραγμένα του πρώτου επταμήνου του 2008 σε επίπεδο οργάνωσης, προϊόντων, διαδικασιών και παροχών για το Δίκτυο Πωλήσεων, τα παραγωγικά αποτελέσματα και τους πρωταγωνιστές του Δικτύου ανά τομέα δραστηριότητας, ενώ εξήρε την ουσιαστική συμμετοχή των ανθρώπων του Δικτύου στη σύνθεση προτάσεων στρατηγικού περιεχομένου. Ο κ. Μαυρέλης υπογράμμισε τη βελτίωση των παραγωγικών αποτελεσμάτων σε σύγκριση με πέρυσι και παρουσίασε τις προγραμματισμένες κινήσεις για το τελευταίο 4μηνο του έτους, επισημαίνοντας τη δυνατότητα του Δικτύου να επιτύχει κλείσιμο παραγωγής πάνω από τους στόχους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου Γιώργου Κώτσαλου. Ο κ. Κώτσαλος περιέγραψε το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τις επιδράσεις του στην ασφαλιστική αγορά, αναλύοντας τις συνέπειες που πρόκειται να έχει η εφαρμογή του Solvency II, σύμφωνα με το οποίο τα πάντα θα ρυθμίζονται και θα εποπτεύονται με βάση την κεφαλαιακή επάρκεια των εταιρειών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος αναγνώρισε στη νέα Εποπτική Αρχή (ΕΠΕΙΑ) όχι μόνο τη βούληση, αλλά και τη δομή και το σύστημα για την άσκηση σοβαρής και αποτελεσματικής εποπτείας του ασφαλιστικού κλάδου.

Ακόμη, έθεσε σχηματικά και σε μορφή πυραμίδας της προτεραιότητες της INTERAMERICAN στον επιχειρησιακό σχεδιασμό. «Έχουμε στην κορυφή της πυραμίδας το Δίκτυο, από κάτω τους Κλάδους και κατόπιν τις Καινοτομίες. Ακολουθούν οι Τεχνολογίες και όλα αυτά εδράζονται σε ένα ικανό Προσωπικό, που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις» υπογράμμισε ο κ. Κώτσαλος.

Στο πάνελ των ομιλητών, από αριστερά οι: Γ. Καντώρος - Διευθυντής Marketing Ομίλου INTERAMERICAN, κ. A. Hegarty - Πρόεδρος Ομίλου EUREKO, κ. Γ. Κώτσαλος - Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου INTERAMERICAN, Γ. Μαυρέλης - Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing.

Κλείνοντας, παρατήρησε ότι «σήμερα οι εταιρείες και κατ’ ακολουθία η INTERAMERICAN, δεν μπορούν να υπολογίζουν σε σημαντικά κέρδη από τη διαχείριση των χρημάτων και των επενδύσεών τους. Επομένως, θα πρέπει η εστίαση στα τεχνικά αποτελέσματα να είναι πιο έντονη». Στόχος της INTERAMERICAN είναι η μεγαλύτερη δραστηριότητα σε κερδοφόρους κλάδους» υπογράμμισε ο κ. Κώτσαλος, επισημαίνοντας ότι τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου της ασφαλιστικής αγοράς αποδεικνύουν ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για την ιδιωτική ασφάλιση, παρά την οικονομική κρίση. Ο κ. Κώτσαλος κατέληξε με τη δέσμευση της Εταιρείας για περαιτέρω επενδύσεις της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ σε σύγχρονες μεθόδους υποστήριξης του Δικτύου, σε συνέχεια των όσων ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά και σε περαιτέρω απλοποιήσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών προς τον πελάτη και θα διευκολύνουν τη δουλειά των Συνεργατών Δικτύου της INTERAMERICAN.

Κατά την εορταστική βραδιά της μεγάλης συνάντησης στη Ρόδο, η Εταιρεία βράβευσε και χειροκρότησε τους διακεκριμένους Συντονιστές, Unit Managers και Ασφαλιστικούς Συμβούλους της. Το επόμενο ταξιδιωτικό ραντεβού για τους καλύτερους από αυτούς ορίστηκε για τις 21 Οκτωβρίου, όταν θα πραγματοποιηθεί το «Agents Conference 2008» του Ομίλου EUREKO στο Βουκουρέστι, με τη συμμετοχή των κορυφαίων συνεργατών από όλες τις εταιρείες εκμετάλλευσης που έχουν Δίκτυα Πωλήσεων.

Προσφορά απινιδωτή στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρόδου
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Πωλήσεων Ρόδου, με την ευκαιρία της παρουσίας της διοικητικής ηγεσίας του Ομίλου στο νησί, η INTERAMERICAN πρόσφερε στον Νομάρχη Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη ένα σύγχρονο απινιδωτή για την αντιμετώπιση καρδιακών επεισοδίων, που είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθεί δεόντως από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στο πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας το οποίο υλοποιεί με την κινητή μονάδα της. Ήταν μια κοινωνική πρωτοβουλία των Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής». Εξάλλου, η Εταιρεία υποστήριξε χορηγικά και το λαογραφικού περιεχομένου φεστιβάλ με θέμα «Παραδοσιακό χωριό», που οργανώθηκε στις 5-7 Σεπτεμβρίου στις Πηγές Καλλιθέας Ρόδου.


Tags: Interamerican
np-car-468x60px-new-1-1jpg

Related Posts

Συνέργιες κράτους και ασφαλιστικών με όρους διαφάνειας για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Συνέργιες κράτους και ασφαλιστικών με όρους διαφάνειας για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας

by Insurancedaily Editorial Team
Feb 27, 2026
Κλιματική προσαρμογή: Για κάθε 1 δολ. που επενδύεται το όφελος είναι 10 δολ.
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κλιματική προσαρμογή: Για κάθε 1 δολ. που επενδύεται το όφελος είναι 10 δολ.

by Insurancedaily editorial team
Feb 27, 2026
Οι παράμετροι που θα καθορίσουν τις ασφαλίσεις
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι παράμετροι που θα καθορίσουν τις ασφαλίσεις

by Insurancedaily editorial team
Feb 27, 2026
Η Δ. Αποστολοπούλου ομιλήτρια στο Insurance Forum “Athens Edition”
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Δ. Αποστολοπούλου ομιλήτρια στο Insurance Forum “Athens Edition”

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
O Καθηγητής Π. Ξένος στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Καθηγητής Π. Ξένος στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
Insurance Forum Athens Edition: Ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ασφαλιστικής αγοράς
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υγεία, εποπτεία και bancassurance τα κεντρικά θέματα του Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
O Κ. Χατζησυμεών της ERGO στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

O Κ. Χατζησυμεών της ERGO στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
Ο Στ. Στεφανίδης στο Insurance Forum Athens Edition
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο Στ. Στεφανίδης στο Insurance Forum Athens Edition

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026
Ομιλητής ο Ι. Πλεξίδας στο Athens Insurance Forum 2026
Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ομιλητής ο Ι. Πλεξίδας στο Athens Insurance Forum 2026

by Insurancedaily editorial team
Feb 26, 2026

Comments 1

  1. σπυρος αγγελης says:
    14 years ago

    Ε φυσικά θα περασατε και καλα!!!! Γιατι να μην περασετε απο την στιγμη που η πολιτικη της εταιριας ειναι να μην πληρωνει και ειδικα καρκιναπαθεις. ντροπη!!!!!

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I agree to the Terms & Conditions and Privacy Policy.

ydrogios-insurancehome-insurancegif
300x250-banner4-all-safegif
300x250gif
technopan-koufomata-pvcpng

TOP#5 Insurancedaily

  • Τι ισχύει με τις αποζημιώσεις στο τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους στη Ρουμανία

    Τι ισχύει με τις αποζημιώσεις στο τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους στη Ρουμανία

    156 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Τι καλύπτει το ασφαλιστήριο της ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
  • ΕΤΕ – Allianz: Δυναμικό comeback της τράπεζας με deal αρχές Μαρτίου

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
Εγγραφή στο Newsletter

+12,000 εγγεγραμμένοι χρήστες ενημερώνονται καθημερινά για θέματα Ιδιωτικής Ασφάλισης από το Newsletter του insurancedaily.gr

Facebook Instagram Youtube
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Όροι χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Cookies
  • Πληροφορίες
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
© MORAX MEDIA Α.Ε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2023

Insurancedaily.gr | Ταυτότητα

  • Διαχειριστής / Διευθυντής: Mωράκης Μιχαήλ
  • Διευθύντρια Σύνταξης: Βίκυ Γερασίμου
  • Ιδιοκτησία: Morax Media Α.Ε.
  • Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος
  • Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ
  • Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672
  • Email: [email protected], Tηλ: +30 210 9594121

Add New Playlist

No Result
View All Result
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ

© 2020 Insurancedaily.gr - by Morax Media s.a..

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και προσωποποιημένο περιεχόμενο.
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
  • ΜΕΛΕΤΕΣ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΚΕ