Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Interamerican
Ομαδική Ασφάλιση της Medtronic


Η Medtronic σε συνεργασία με την Interamerican αποφάσισε να προσφέρει ένα Σύγχρονο και Πρωτοποριακό Ομαδικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα στο Ανθρώπινο Δυναμικό της, εκφράζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την αναγνώριση της μεγάλης συμβολής του προσωπικού της στην Ανάπτυξη της.

Η Medtronic είναι Παγκόσμιος Ηγέτης στην Ιατρική Τεχνολογία Εξειδικευμένων Μηχανημάτων και Εμφυτευμάτων, απασχολεί 40.000 περίπου Εργαζόμενους σε ολόκληρο τον Κόσμο και Δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η Εταιρία επέλεξε την Interamerican εκτιμώντας την Αξιοπιστία της, αλλά και την πολυετή Εμπειρία και Τεχνογνωσία στον χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων την οποία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια. Η υπογραφή του νέου Συμβολαίου Συνεργασίας έγινε στα γραφεία της Medtronic. Παρευρέθηκαν οι: Τιμολέων Παναγιωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Νίκας, Οικονομικός Διευθυντής και Έφη Βαλλιανάτου, Human Resources Generalist από την Medtronic, και οι: Ανδρέας Παναγιώτου, Διευθυντής Ομαδικών Συνταξιοδοτικών, Τάσος Δημητρίου, Υποδιευθυντής Πωλήσεων Ομαδικών & Corporate Business και Αρετή Κολοκυθά, Ασφαλιστική Σύμβουλος του Γραφείου Πωλήσεων Δ. Φαραντούρη.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Interamerican
Ομαδική Ασφάλιση της Medtronic ! https://www.insurancedaily.gr/interamerican%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-medtronic/