Ασφαλίσεις Αγροτών

Η INTERAMERICAN χορηγός του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών

INTERAMERICAN

Με δεδομένο το ασφαλιστικό ενδιαφέρον της για τον πρωτογενή τομέα, η INTERAMERICAN υποστηρίζει ως χορηγός και το φετινό Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, που θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με το 1ο Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας «Agrofest». Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα για τη νέα Αγροτική Πολιτική των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις συνθήκες της αγοράς, την αύξηση της αγροτικής παραγωγής και του εισοδήματος, την ανάδειξη συγχρόνων πρακτικών και κατευθύνσεων για τους νέους γεωργούς.

Η δεύτερη χορηγική παρουσία της εταιρείας σε αυτή τη μεγάλη συνάντηση των νέων αγροτών, που επαναλαμβάνεται σταθερά σε ετήσια βάση από το 1994, υπογραμμίζει την αυξημένη ανάγκη ασφάλισης των δραστηριοτήτων και υποδομών στον πρωτογενή τομέα, συντρέχοντας με την εθνική στρατηγική προτεραιότητας για την ανάκαμψη του.

Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN έχει εισέλθει από το 2016 στην ασφάλιση του αγροτικού τομέα με νέα, πρωτοποριακά προγράμματα, εστιάζοντας στη συστηματική αντιμετώπιση πολλαπλών φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων. Η εταιρεία παρέχει στον επαγγελματία αγρότη τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης καλύψεων για αγροτικές κατοικίες και κτήρια (γεωργικά, κτηνοτροφικά), εγκαταστάσεις θερμοκηπίων και εξοπλισμό θερμοκηπίων, γεωργικά μηχανήματα υπαίθρου και αγροτικά οχήματα, μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορές αγροτικών προϊόντων και αστική ευθύνη έναντι τρίτων: γενική, εργοδότη και προϊόντος. Η ασφάλιση της φυτικής παραγωγής παρέχεται είτε ως κάλυψη φυτικής παραγωγής θερμοκηπίου είτε υπαιθρίων καλλιεργειών για σειρά κινδύνων, εξειδικευμένων για την κάθε κατηγορία.

Η INTERAMERICAN προώθησε, πρόσφατα, στην αγορά και προϊόν ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου, με το οποίο καλύπτει τον ζωικό πληθυσμό από τον κίνδυνο απώλειας ζώων λόγω ατυχήματος, ασθενειών και παθήσεων, πυρκαϊάς, κεραυνού, θερμοπληξίας, καθώς και λόγω φυσικών φαινομένων (χαλάζι, παγετός, θύελλα, πλημμύρα, χιόνι, καύσωνας, ηλιακή ακτινοβολία, κατολίσθηση/καθίζηση, σεισμός).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η INTERAMERICAN χορηγός του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών! https://www.insurancedaily.gr/interamerican-chorigos-tou-25ou-panelliniou-synedriou-neon-agroton/