
Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ανακοινώθηκε από τον οργανισμό Quality Net Foundation (QNF) η ηγετική ομάδα «THE MOST SUSTAINABLE COMPANIES IN GREECE 2023», μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Interamerican.
Οι επιχειρήσεις που αναδεικνύονται στην ομάδα των «THE MOST SUSTAINABLE COMPANIES», είναι ηγέτιδες επιχειρήσεις που εφαρμόζουν μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης στη λειτουργία τους και αποτελούν τον «επιχειρηματικό χάρτη» της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, για την ανάδειξη των «THE MOST SUSTAINABLE COMPANIES» αξιολογούνται οι εταιρικές επιδόσεις στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης με βάση το «Sustainability Performance Directory», έναν τεχνικό δείκτη αξιολόγησης με στόχο τη δημιουργία του Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader, αναφορικά με τη διάκριση της εταιρείας επεσήμανε: «Η Βιώσιμη Ανάπτυξη και ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνεται πλέον στη στρατηγική του oμίλου Interamerican, υπογραμμίζει τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας στο να επιδρά θετικά μέσα από τη λειτουργία και την επιχειρηματική δραστηριότητά της στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ευημερία της ευρύτερης κοινωνίας. Η ένταξη της εταιρείας μας στην ηγετική αυτή ομάδα των επιχειρήσεων-πρότυπα αποτελεί τιμητική διάκριση και αναγνώριση αυτής της προσπάθειας να ενεργούμε ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης».
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Δείτε τους 30 φιναλίστ στα Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης» 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» έστειλε το μήνυμα οτι ο αθλητισμός ενώνει

Resilience Stories: Στην πρώτη γραμμή της ανθεκτικότητας (video)

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών

3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026

Η Linda Nieuwenhuizen αναλαμβάνει CEO των Centraal Beheer και FBTO στην Achmea

Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Ξεκινάει το MDRT Day 2026

















