

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 23.02.2016, στο ξενοδοχείο Hilton και στην αίθουσα «Τερψιχόρη», η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Interasco Α.Ε.Γ.Α, για το έτος 2016.
Η εκδήλωση τελέσθηκε σε μια λαμπρή και παράλληλα ζεστή ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή 400 και άνω συνεργατών της, απ΄ όλη την Ελλάδα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ο κ. Sammy Bassat, Executive Vice President Harel Insurance & Finance, εκπρόσωποι του ασφαλιστικού τύπου καθώς και στελέχη συνεργαζομένων με την Interasco εταιρειών.
«Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της επόμενης ημέρας», τόνισε με την ομιλία του o Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Κάρολος Σαΐας, για να συνεχίσει λέγοντας «η πορεία μας, είναι συνυφασμένη με το κοινό της παραδοσιακής διαμεσολάβησης με το οποίο και μοιραζόμαστε οράματα, στόχους και αγωνίες».
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η κ. Μ. Αντωνάκη, ο κ. Κ. Κοτσιλίνης, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Ιnterasco Α.Ε.Γ.Α. και ο κ. Θ. Ζαχαρόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η βράβευση από την Εταιρεία, των συνεργατών που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους για τη χρονιά 2015, καθώς και εκείνων που συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία με την ταυτότητα της Interasco, συνεργαζόμενοι μαζί της για δεκαπέντε και πλέον χρόνια.
Η κοπή της πίτας ανέδειξε σαν «τυχερούς της χρονιάς» τους Μεσίτες Ασφαλίσεων, με το φλουρί να παραλαμβάνεται για λογαριασμό τους από τον πρόεδρο του ΣΕΜΑ κ. Γεώργιο Καραβία.
Η γιορτή έκλεισε με πολλά χαμόγελα, αισιοδοξία και καλή διάθεση, με το καθιερωμένο δείπνο.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Interasco: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ παραγωγής έως το 2031

Οι ανεξάρτητοι διαμεσολαβητές μοναδικό κανάλι για την INTERASCO

ΕΕΑ: Δημόσιος Διάλογος για το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης

Ν. Ανδρουλάκης στο ΕΕΑ: Επτά παρεμβάσεις για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχείρησης

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει στο ΕΕΑ τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ

Η NUVIA χορηγός στο “The Art of Negotiation, Talent & Influence”


















