Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Interasco: Η Ναταλία Γιαννιού νέα Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing

Ναταλία Γιαννιού

Η Interasco ανακοινώνει την ανάθεση των ευθυνών της Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing στο διακεκριμένο στέλεχος της εταιρείας Ναταλία Γιαννιού.

Η κ. Γιαννιού, έως σήμερα Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων, από τη νέα της θέση αναλαμβάνει τη συνέχιση του επιτυχούς επιχειρηματικού πλάνου της εταιρίας και σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων αλλά και των νέων στόχων της εταιρίας.

Η Ναταλία Γιαννιού έχει διατελέσει για πάνω από είκοσι χρόνια, κορυφαίο στέλεχος πωλήσεων στην ασφαλιστική αγορά.

Σε δήλωσή του ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, αναφέρει:

«Η Εταιρεία, τοποθετώντας τη Ναταλία Γιαννιού στη θέση της Διευθύντριας Πωλήσεων & Marketing, αναδεικνύει την αξία που δημιουργεί για τα στελέχη της, αναγνωρίζοντας την απόδοση και συμβολή τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για την εξέλιξή τους. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί επάξια στα νέα της καθήκοντα και της εύχομαι καλή επιτυχία».

Σε συνέχεια δε της αποχώρησης του έως σήμερα Διευθυντή Πωλήσεων & Marketing της Εταιρείας, κ. Θοδωρή Ζαχαρόπουλου, ο κ. Κάρολος Σαΐας τον ευχαριστεί για την μακρά συνεργασία και συνεισφορά του στο έργο της Εταιρείας και του εύχεται καλή συνέχεια.


1 Comment

1 Σχολιο

  1. ELEYUEROS

    Jan 12, 2018 at 9:01 PM

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ . ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ 3-4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΟΚΕΡΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΛΛΕΣ ΥΠΕΡ/ΘΕΙΣ ΚΑΙ BONUS). ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕΤΑ

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + twenty =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Interasco: Η Ναταλία Γιαννιού νέα Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing! https://www.insurancedaily.gr/interasco-natalia-gianniou-nea-diefthyntria-poliseon-marketing/