Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Interasco: Silver Award για το ψηφιακό πρόγραμμα «ευχαριστώ»

Κάρολος Σαΐας

Στην τελετή απονομής των Loyalty awards 2019 η Interasco κατέκτησε για τον ασφαλιστικό κλάδο, SILVER AWARD.

Βραβεύτηκε για το ψηφιακό πρόγραμμα «ευχαριστώ», ως πρόγραμμα επιβράβευσης, δημιουργίας δεσμών και απόδοσης αξίας και προνομίων στους εγγεγραμμένους πελάτες, εξασφαλίζοντάς τους μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα επιβράβευσης «ευχαριστώ», αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες στην υλοποίηση της ψηφιακής στρατηγικής της εταιρείας. Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, Κάρολος Σαΐας, δήλωσε ότι τα προγράμματα loyalty είναι ύψιστης σημασίας για το μέλλον της ασφαλιστικής βιομηχανίας καθώς ισχυροποιούν τη σχέση των εταιρειών με τα δίκτυα διανομής αλλά και με τον τελικό καταναλωτή.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων από τον ευρύτερο χώρο του λιανικού εμπορίου, με σκοπό την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα πελατών, σε κλάδους όπως το λιανεμπόριο, οι τράπεζες, οι ασφάλειες, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός και άλλοι.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 14 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Interasco: Silver Award για το ψηφιακό πρόγραμμα «ευχαριστώ»! https://www.insurancedaily.gr/interasco-silver-award-gia-psifiako-programma-efcharisto/