Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Intereamerican
Χορηγός στο Green Design Festival


Η Interamerican υποστηρίζει ως χορηγός Ασφάλισης το πρωτοποριακό Green Design Festival, που διοργανώνεται από την Brainlab, έναν νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό φορέα και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Το Green Design Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα στηθεί ένα οικο – μουσείο, ενώ σε είκοσι ακόμη κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας θα φιλοξενηθούν δύο μεγάλες πράσινες δράσεις street art και διαδραστικού graphic design.

Η Ασφάλιση που παρέχει χορηγικά η Εταιρία περιλαμβάνει καλύψεις Πυρός και συμπληρωματικών κινδύνων του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των εκθεμάτων στους εκθεσιακούς χώρους, καθώς και γενικής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης.

Το Green Design Festival έχει στόχο να εισαγάγει τους Αθηναίους σε μια διαδραστική διαδικασία παρουσίασης ιδεών και προτάσεων για να γίνει το αστικό περιβάλλον πιο πράσινο και φιλικό για τους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας. Θα συμμετάσχουν δημιουργικά για τον σκοπό αυτό περισσότεροι από 70 αρχιτέκτονες, βιομηχανικοί σχεδιαστές, γραφίστες, φωτογράφοι, εικαστικοί καλλιτέχνες κ.λπ.

Η εν λόγω πρωτοβουλία της Interamerican εγγράφεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ζωής» και δηλώνει την ευαισθητοποίηση της Εταιρίας προς την κατεύθυνση της Ενημέρωσης των Πολιτών για τα Περιβαλλοντολογικά και Οικολογικά ζητήματα και της Συμμετοχής σε Δράσεις Προστασίας και Αναβάθμισης του Περιβάλλοντος.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Intereamerican
Χορηγός στο Green Design Festival! https://www.insurancedaily.gr/intereamerican%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-green-design-festival/