
Με στόχο τη στήριξη των ανθρώπων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό, η INTERLIFE Ασφαλιστική προχώρησε, για άλλη μια φορά, στη δωρεά δύο τόνων τροφίμων που διατέθηκαν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια στην περίοδο των εορτών του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, αποδέκτες της προσφοράς ήταν το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης στον Έβρο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Χαϊδαρίου και του Δήμου Περιστερίου στην Αττική καθώς και η Δομή Παροχών Αγαθών του Ιερού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Αμυνταίου στη Μακεδονία.
Η πρωτοβουλία αυτή ως δράση αλληλεγγύης και αρωγής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η Εταιρία τα χρόνια της Οικονομικής Κρίσης με τον αριθμό των τροφίμων να φθάνει σήμερα τους 24 τόνους.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σε τροχιά κερδοφορίας και ανάπτυξης η INTERLIFE το 2025

Διάκριση της Interlife για τις πρακτικές συμπερίληψης

INTERLIFE: Δωρεά 1,5 τόνου τροφίμων σε Κοινωφελείς Φορείς

Η INTERLIFE στην 6μηνιαία αναθεώρηση Δεικτών Αγοράς Μετοχών ΧΑ

Αύξηση 7,55% στην παραγωγή της Interlife στο 9μηνο του 2025

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Καταλυμάτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης από την INTERLIFE

Μέσα από ένα ΣΔΙΤ θα αποζημιωνόταν το 90% των ζημιών από φυσικές καταστροφές


















