Ειδήσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Ασφενοφόρο & γιατρός του Ομίλου στη διάθεση των διαδηλωτών για τη Μακεδονία

“Νοιαζόμαστε για εσάς” Αυτό είναι το λογότυπο του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και αυτό κάνει συνεχώς πράξη

Ιντερσαλόνικα

Χθες 20 Ιανουαρίου 2019 ζητήθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου στην Πλατεία Συντάγματος Αθηνών για το όνομα Μακεδονία, η διάθεση Ασθενοφόρων και Διασωστών από τον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι η Αθήνα και το Κράτος της, προφανώς και οι ιδιώτες της, δεν είχαν διαθέσιμα Ασθενοφόρα για την Πανελλήνια Συγκέντρωση Ελλήνων στην Πλατεία Συντάγματος! Τα είχε και τα διέθεσε άμεσα για την προστασία της Ζωής και Υγείας ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εκεί στην Αθήνα των Ελλήνων και των ξένων της.

Παραθέτουμε αναφορά μετά φωτογραφιών τού Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Αθηνών και Νοτίου Ελλάδος του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ:

«Ώρα άφιξης δύο ασθενοφόρων μας 11:00 π.μ.

ΙντερσαλόνικαΤο ένα Ερμού και Νίκης και το άλλο Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Συγγρού.

Κατόπιν συνεννόησης με κο Αμπατζόγλου της Επιτροπής, μπήκε ομάδα περιφρούρησης στο ασθενοφόρο, πίσω από την εξέδρα το οποίο ορίστηκε σαν σταθερό ιατρείο με ένα γιατρό και μια νοσηλεύτρια. Αντιμετωπίστηκαν αρκετά περιστατικά κατά κύριο λόγο με κρίσεις πανικού, επίσης 2 θλαστικά, (ένα κεφάλι και ένα πρόσωπο), ένα έγκαυμα στο χέρι και ένα μωρό περίπου 2 ετών.

Κατά την αποχώρηση μεταφέρθηκε μια κυρία 62 ετών στο σπίτι της στα Πατήσια, με συνοδεία γιατρού των Οργανωτών λόγω χρήσης οξυγόνου».

Μάθε Έλληνα πολίτη και συ ξένε επισκέπτη, ποιος και από που, με δικά του έξοδα και υποδομές, νοιάζεται πραγματικά και αποτελεσματικά για το πολυτιμότερο αγαθό σου, που είναι η Ζωή και η Υγεία σου.

Έξω και πέρα από κάθε Πολιτική και Σκοπιμότητα, Ανθρώπινα και σωτήρια μόνον. Και αντίστοιχα φρόντισε να νοιάζεσαι και εσύ για όποιον νοιάζεται έμπρακτα για σένα. Τίποτε άλλο!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Ασφενοφόρο & γιατρός του Ομίλου στη διάθεση των διαδηλωτών για τη Μακεδονία! https://www.insurancedaily.gr/intersalonika-niazomaste-gia-sas-2/