Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης Διαμεσολαβητών στην Πάτρα

Intersalonika ktirio

Το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Δ Ελλάδος διοργανώνει στην πόλη των Πατρών στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», αίθουσα Πατρεύς, το Σάββατο 17/12/2016 τα παρακάτω σεμινάρια επαναπιστοποίησης και επανεκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Σεμινάριο Τομέα Α.

Θέμα σεμιναρίου: «Ασφαλιστικά προϊόντα κλάδου Πυρός, Μεταφορών, Σκαφών και Αστικής Ευθύνης Σκαφών».

Κωδικός έγκρισης σεμιναρίου 2016-077-0059-04-100-01.

Σεμινάριο Τομέα Β.

Θέμα σεμιναρίου: «Διαχείριση Αιτιάσεων από ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Διαχείριση αιτιάσεων από ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Νέο θεσμικό περιβάλλον ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΙΙ».

Κωδικός έγκρισης σεμιναρίου 2016-085-0059-05-010-01.

Για την κάλυψη των αναγκών επαναπιστοποίησης και επανεκπαίδευσης του Τομέα Γ υλοποιήθηκε συνεργασία με την εταιρία τηλεκπαίδευσης SQLearn και το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με αυτό τον τρόπο όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων των Τομέων Α και Β που διοργανώνουμε στην Πάτρα για το 2016, θα μπορούν, χωρίς κανένα κόστος, να συμμετέχουν, να εξεταστούν και να λάβουν την σχετική βεβαίωση περαίωσης για το σεμινάριο του Τομέα Γ διαδικτυακά. Πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής και διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου θα σας δοθούν με την αίτηση συμμετοχής σας στα σεμινάρια Α και Β του Εκπαιδευτικού Κέντρου.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Ν.Δ. Ελλάδος  που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα σεμινάρια αυτά, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις υποχρεώσεις επανεκπαίδευσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το έτος 2016.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας έγκαιρα για την συμμετοχή σας, στα τηλέφωνα 2310/492.270 & 2310/492.182 (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δημήτριος Βαρσάμης) ή στο email: Varsamis.D@intersalonica.gr


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης Διαμεσολαβητών στην Πάτρα! https://www.insurancedaily.gr/intersalonika-seminaria-epanapistopiisis-diamesolaviton-stin-patra/