ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Βάλαμε πρώτα και πάνω από όλα την Εκπαίδευση που φέρνει τη Γνώση & αυτή την Επιτυχία

Education

Είναι χαρά μας που για ακόμα μία φορά οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ άγγιξαν το απόλυτο της επιτυχίας στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων ασφαλιστικού πράκτορα, όταν ο μέσος όρος επιτυχίας στις εξετάσεις κυμαίνεται στο 50%. Διακόσιοι πλέον πιστοποιημένοι εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα, με επικαιροποιημένες τις γνώσεις τους μέσω των σεμιναρίων επαναπιστοποίησης, μπορούν και παρέχουν ασφαλιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πλήρως εναρμονισμένες στα δεδομένα του νέου θεσμικού πλαισίου.

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εδώ και δεκαετίες διαθέτει χρόνο, τεχνογνωσία και πόρους οικονομικούς και ανθρώπινους στην εκπαιδευτική αναβάθμιση της ασφαλιστικής αγοράς. Οι εργαζόμενοι στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο τους για την ανάπτυξη των ασφαλιστικών τους γνώσεων και γεύονται την ικανοποίηση της επιτυχίας όχι μόνο θεωρητικά αλλά και στην πράξη στα βλέμματα των πελατών.  Το Εκπαιδευτικό Κέντρο από την μεριά του βρίσκεται πάντα αρωγός σε αυτή την συντονισμένη προσπάθεια, δίνοντας κάθε φορά τα απαραίτητα εφόδια και γνωστικό υλικό.

Η Εκπαίδευση είναι χρυσός που καλλιεργείται από τον άνθρωπο, δεν κοστίζει, θέλει όμως κόπο και τρόπο.

Ο χρυσός και τα πλούτη μπορεί να χαθούν, οι γνώσεις όμως ποτέ, παραμένουν πάντα στον άνθρωπο και η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ βασίζεται στον άνθρωπο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Βάλαμε πρώτα και πάνω από όλα την Εκπαίδευση που φέρνει τη Γνώση & αυτή την Επιτυχία! https://www.insurancedaily.gr/intersalonika-valame-prota-kai-pano-a/