Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Iron Man και Will Smith επενδύουν σε ζωική ασφαλιστική start-up


Η ασφαλιστική αγορά είναι ένας τομέας στον οποίο βλέπουμε συνεχώς να επενδύουν άνθρωποι και επιχειρήσεις από διαφορετικούς τομείς. Πρόσφατα μία νεοσύστατη εταιρεία η Ethos συγκέντρωσε κεφάλαια από τον IronMan, Robert Downey, μία εταιρεία του Will Smith, τον Αμερικανό διεθνή καλαθοσφαιριστή Kevin Durant και επενδυτική εταιρεία που ανήκει στον Jay Z.

Ethos founders Lingke Wang and Peter Colis, source: techcrunch.com

Συνολικά η εταιρεία έχει πλέον 46 εκατ. δολάρια, και η αποτίμησή της ξεπερνάει τα 100 εκατ. δολάρια. Σε αυτήν έχουν επενδύσει επίσης η Accel, η GV  της Google και η Sequoia Capital. Το επενδυτικό ενδιαφέρον των διασήμων δεν είναι τυχαίο καθώς εν μέρει αφορά ‘ένα προϊόν το οποίο οι ίδιοι αγοράζουν συχνά, τις ασφαλίσεις ζωής.

Robert Downey

Η εν λόγω εταιρεία σε αντίθεση με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής, προσφέρει ασφάλεια ζωής ορισμένου χρόνου, για μια περίοδο που διαρκεί από 10 έως 30 χρόνια.

Αυτό που στην ουσία παρέχει είναι φθηνότερο ασφάλιστρο καθώς έρχεται να καλύψει μικρότερη περίοδο. Ταυτόχρονα μέσω του λογισμικού της πραγματοποιεί την ασφάλιση σε μερικά λεπτά σε μερικά λεπτάκαι καταβάλλει την αποζημνίωση μέσα σε μερικές εβδομάδες, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό καθώς εν προκειμένω τα ποσά των αποζημιώσεων είναι μεγάλα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Iron Man και Will Smith επενδύουν σε ζωική ασφαλιστική start-up! https://www.insurancedaily.gr/iron-man-ke-will-smith-ependyoun-se-zoiki-asfalistiki-start/