Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Κ. Σαΐας: Για την Interasco οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι αναντικατάστατοι


Για την Interasco οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι αναντικατάστατοι. Καμία μηχανή, σύμφωνα με τον κ. Σαΐα – Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας – δεν μπορεί να δώσει την προστιθέμενη αξία που όλοι μαζί, εταιρεία και διαμεσολαβητές μπορούν να δώσουν στον πελάτη, αν έχουν τα σωστά εργαλεία. Και γι’ αυτό η Interasco έχει στρατηγικά επιλέξει να επενδύσει σε συστήματα και νέες τεχνολογίες.

του Νίκου Μωράκη 

Να εξοπλίσει τους συνεργάτες της με προϊόντα, υπηρεσίες, συστήματα και αυτοματοποιήσεις που θα τους καθιστούν απόλυτα ανταγωνιστικούς με κάθε άλλο κανάλι διαμεσολάβησης. Αυτός είναι ο στόχος. Και τον πετυχαίνουν. Ακούν τις δυσκολίες που συναντούν οι διαμεσολαβητές στη δουλειά τους και πάνω σε αυτές χτίζουν τα εργαλεία ή τα προϊόντα για να ξεκλειδώσουν τις ικανότητές τους. Να τους κάνουν πιο παραγωγικούς. Δεν το λέμε εμείς. Αυτή είναι η άποψη των διαμεσολαβητών που συνεργάζονται μαζί τους. Βρήκαμε την ευκαιρία και τους ρωτήσαμε στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής πίτας της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα.

«Η Εταιρεία» – μας είπαν – «ακούει τι έχουμε να τους πούμε – επεξεργάζεται τις απόψεις μας και προς ευχαρίστησή μας βλέπουμε ότι ανταποκρίνεται».

Κάτι που δηλώνει ανοιχτά και ο κ. Σαΐας καθώς για να συνεχίσει να υπάρχει η Εταιρεία θα πρέπει να συνεχίσει να ευημερεί – να είναι ανοιχτή στις αλλαγές και να προσαρμόζεται γρήγορα στις νέες συνθήκες. Στο εκάστοτε νέο κανονιστικό πλαίσιο και στις νέες τεχνολογίες που στην εποχή που ζούμε σήμερα κάθε μέρα αλλάζουν. Ο στόχος είναι ο διαμεσολαβητής να εκμεταλλευτεί την έκρηξη τεχνολογίας της εποχής χωρίς όμως να χάσει την ενεργό ανθρώπινη σχέση του με τον πελάτη.

Αυτό θέλει να πετύχει η Interasco και αυτός είναι ο στρατηγικός της στόχος.     


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − ten =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Κ. Σαΐας: Για την Interasco οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές είναι αναντικατάστατοι! https://www.insurancedaily.gr/k-sa%ce%90as-gia-tin-interasco-asfalistiki-diamesolavites-ine-anantikatastati/