
Απίστευτο και όμως αληθινό. Αν και έχουν περάσει χρόνια που η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει το σύστημα εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων στην Ελλάδα προκειμένου να επιβάλλει τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα απαιτηθεί έξτρα χρόνος, τουλάχιστον δύο – τριών μηνών, για την ενεργοποίηση της σχετικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα δεν είναι έτοιμη η βάση δεδομένων για τα τέλη των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, που θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με τα αρχεία των ασφαλισμένων οχημάτων, όπως και όσων περάσει από ΚΤΕΟ.
Η νέα προθεσμία εντοπισμού και επιβολής προστίμων στους ανασφάλιστους οδηγούς, βάσει των όσων δηλώνουν ατύπως αρμόδια στελέχη, είναι για τις αρχές καλοκαιριού, αν στο μεταξύ δεν έχει προκύψει και πάλι κάποια άλλη δυσλειτουργία.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Deal της Εθνικής Ασφαλιστικής για την πώληση τριών ακινήτων ύψους 38,645 εκατ. ευρώ

Τα κέρδη που αναμένονται από το deal CrediaBank - Ευρώπη

Φυσικές καταστροφές: 4πλάσιο το κενό προστασίας στην Ελλάδα

H ιδιωτική ασφάλιση μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας

Συγχώνευση με απορρόφηση της Ευρώπη Holdings από την Credia

Insurancemarket: Θέση Account Executive Insurance PRO

Επίσκεψη του προέδρου της Reale στην Υδρόγειο Ασφαλιστική
















