
Απίστευτο και όμως αληθινό. Αν και έχουν περάσει χρόνια που η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει το σύστημα εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων στην Ελλάδα προκειμένου να επιβάλλει τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα απαιτηθεί έξτρα χρόνος, τουλάχιστον δύο – τριών μηνών, για την ενεργοποίηση της σχετικής διαδικασίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα δεν είναι έτοιμη η βάση δεδομένων για τα τέλη των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, που θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με τα αρχεία των ασφαλισμένων οχημάτων, όπως και όσων περάσει από ΚΤΕΟ.
Η νέα προθεσμία εντοπισμού και επιβολής προστίμων στους ανασφάλιστους οδηγούς, βάσει των όσων δηλώνουν ατύπως αρμόδια στελέχη, είναι για τις αρχές καλοκαιριού, αν στο μεταξύ δεν έχει προκύψει και πάλι κάποια άλλη δυσλειτουργία.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο

Αύξηση κερδών 26,9% για την Ευρώπη Ασφαλιστική το 2025

ΕΑΕΕ και HALA συγκροτούν μικτή επιτροπή συνεργασίας

Υδρόγειος: Ρεκόρ φερεγγυότητας 245,4% και ισχυρή ανάπτυξη το 2025

Groupama: Αύξηση παραγωγής 6,7% το 2025

ΝΝ - ΚΠΙΣΝ: Οικοσύστημα μακροζωίας στη βάση της ποιότητας

















