
Καθυστερεί να αναλάβει δράση η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων όσον αφορά την υλοποίηση των δεσμεύσεων σχετικά με τα ανασφάλιστα οχήματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρόσφατες αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ άλλαξαν τις προτεραιότητες της υπηρεσίας.
Οι αλλαγές στους συντελεστές του ΕΝΦΙΑ καθώς και οι εικασίες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να τον μετονομάσει σε ΦΑΠ (Φόρος Ακίνητης Περιουσίας) φαίνεται ότι άλλαξαν τις προτεραιότητες στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η οποία είναι υπεύθυνη για τα τεχνικά ζητήματα και των δύο θεμάτων.
Έτσι η πολυαναμενόμενη “πάταξη” των ανασφάλιστων οχημάτων στους ελληνικούς δρόμους που υπολογιζόταν για τις αρχές Σεπτέμβρη θα πάρει παράταση μερικές εβδομάδες ακόμα – μέχρι τα τέλη του μήνα – καθώς σύμφωνα και με τον κ. Ζορμπά, Πρόεδρο Επιτροπής Οχημάτων στην ΕΑΕΕ – όλες οι απαραίτητες διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί και το θέμα έχει πάρει σειρά προτεραιότητας.
Και μιλάμε για μερικές εβδομάδες ακόμα διότι η υλοποίηση της συγκεκριμένης δέσμευσης από πλευράς κυβέρνησης εντάσσεται μέσα στις υποχρεώσεις της που πρέπει να έχει ολοκληρώσει μέχρι την επόμενη επίσκεψη από τους δανειστές η οποία υπολογίζεται προς το τέλος του μήνα.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΤτΕ: Ανάκληση της άδειας λειτουργίας της DALLBOGG

ΕΕΑ: Ενημέρωση στις 11/6 για το "Ξεκινώ Επιχειρηματικά"

Πόσο θα μειωθεί η εισφορά υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών

Ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ για τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας

Επιδοτήσεις “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι ασφαλιστικοί ΚΑΔ εντάσσονται

Οι κίνδυνοι γίνονται πιο σύνθετοι και πιο έντονοι
















